Esittelyssä ylellinen öljynaamio ja ihon hehkuvaksi heleyttävä taikavoide

 *tuotteet saatu maahantuojalta

Jos olette lukeneet blogiani yhtään pidempään, en usko että Darphin- rakkaudeltani on voinut välttyä. Darphin on kulkenut mukanani aivan blogitaipaleeni alusta asti, kiitos tästä kuuluu sarjan aivan ihanalle maahantuojalle.

Minulle Darphin on synonyymi ylellisyydelle. En ihmettele lainkaan, että Darphin on ollut niin rakastettu sarja jo iät ja ajat. Ranskalaisella hoitolasarjalla kun on pitkät perinteet. Innovatiivinen kosmetiikkasarja on perustettu jo 50-luvulla, ja Darphin avasi ensimmäisen kauneushoitolansa Ranskassa vuonna 1958. Olisipa ihana päästä aikakoneella tuohon aikaan ja hetkeen, ja olla ensimmäisiä Darphin-asiakkaita!
Aiemmin vain kauneushoitoloista saatavilla ollut sarja on viime vuosien aikana pikkuhiljaa hivuttautunut helpommin kuluttajien saataville. Darphinia myy kauneushoitoloiden lisäksi jo useampi verkkokauppa, sekä esimerkiksi Sokoksen myymälät.

Täällä Jyväskylässä meillä on yksi Darphin-hoitola, Kauneushoitola Minna Vejander. Ehkäpä, kun launchaamme uuden yrityksen syksyllä, voisin palkita itseni ihanalla Darphin-kasvohoidolla. ;)

Darphin yhdistää taitavasti tehokkaat aktiiviaineet aromaterapiaan. Tuoksufriikille sarja onkin nappivalinta, sillä sarjan tuoksumaailma on vankalla ammattitaidolla toteutettu. Sarjan tuotteissa on puhtaan pehmeät ja hienostuneet tuoksut. Aromaterapia on kiistatta brändin sydän.

Taitavasti toteutetulla tuoksumaailmalla on valtavan iso vaikutus. Tuoksut herättävät voimakkaitakin fiiliksiä ja ne saattavat tuoda mieleen myös muistoja. Nuuhkaus omaa lempituoksua voi nostattaa iloa, tai rauhoittaa arjen keskellä. Minulle hyvä, aito ja puhdas tuoksu on yksi parhaita aistielämyksiä.

Sain maahantuojalta blogiin pari Darphin- tuotetta, jotka esittelen teille nyt. Kyseessä on pigmenttimuutoksia tasoittava, ihoa kirkastava suojakertoimellinen Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20, sekä hurmaavan ylellinen Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask. Jos jotain noottia Darphinille, niin tuotteet ovat melkoisia nimihirviöitä... :D


Astetta ylellisempi kasvonaamio


Pirteän keltainen öljynaamio, Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask, hurmaa upealla tuoksullaan ja pehmeällä koostumuksellaan. Öljynaamio oli mielenkiintoinen tuttavuus, sillä en muista aiemmin käyttäneeni valmista (ei DIY) kasvonaamiota, joka on puhdistusbalmimaisessa muodossa.

Paahtava aurinko rasittaa ihoa ja öljyjä kannattaa tarjota iholle kesälläkin, vaikka moni saattaakin ne mieltää enemmän talvi-ihon hoitotuotteiksi.

Aromaterapeuttinen öljynaamio on harmoninen kokonaisuus hoitavia raaka-aineita ja eteerisiä öljyjä. Se sisältää muun muassa rauhoittavaa vetiveriä, uudistavaa ranskalaista laventelia, maadoittavaa ja tasapainottavaa geraniumia sekä vahvistavaa meiramia. Naamio tuoksuu niin järjettömän hyvälle, että voisinpa taas tästäkin lisätä blogiin pienen tuoksunäytteen. Käykää ihmeessä nuuhkaisemassa jossain, missä Darphinin tuotteita on myynnissä. Herkkänenäisille tuoksu voi tosin olla too much.
Naamioon on lisätty mukaan myös kehäkukan terälehtiä, joka on paitsi kaunis, myös ravinnerikas lisä! Kehäkukan sisältämät karotenoidit toimivat vahvana antioksidanttina, ja muun muassa edistävät ihon uudistumista ja auttavat ehkäisemään tulehduksia.

Öljynaamio saattaa herättää mielikuvia rasvaisesta, paksusta lähmästä, jota viimeisenä haluaa levittää kasvoilleen. Ei huolta! Naamio tuntuu iholla kevyeltä ja pehmeältä. En itse voi sietää liian raskaita öljyjä, voiteita tai balmeja.

Darphin onneksi osaa formuloinnin jalon taidon. Öljynaamio on koostumukseltaan pehmeää ja se levittyy iholle tasaisesti, melkein kuin itsestään. Naamio ei kesähelteelläkään lähtenyt valumaan kasvoilta, vaan se pysyi nätisti paikallaan koko vaikutusajan. Vaikutusaika on noin kymmenisen minuuttia, mutta kyllä tätä ihan mielellään pitää ihollaan pidempäänkin. Naamio emulgoituu veden kanssa maitomaiseksi, vähän niin kuin useat puhdistusbalmit, ja se on helppo puhdistaa iholta pois.
Vaikutusajan jälkeen iho on todella pehmeä ja kirkas. Kokemukseni perusteella Darphinin tuotteilla on usein varsin heleyttävä vaikutus ihoon, josta erityisesti pidän.

Kuten useat Darphinin tuotteet, on tämäkin pakattu ylellisen painavaan lasipurkkiin. Lasipurkki ei tietenkään ole hygieenisin vaihtoehto, ja näissä kannattaakin aina käyttää spaattelia tai vaikka pientä lusikkaa.

50 ml purkilla on Sokoksella hintaa 59 €. Tämä naamio on ehdottomasti ylellisiin ihon ja mielen hemmotteluhetkiin. Se sopii käytettäväksi vaikka 1-2 kertaa viikossakin, mutta itse säästelen erikoishetkiin. Kuitenkaan liikaa ei kannata säästellä, sillä ikävämpää on se, mikäli hartaudella vaalittu tuote päätyy pilaantuneena roskiin.

99 % naamion ainesosista on luonnollista alkuperää.


Ihon hehkuvaksi heleyttävä taikavoide


Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 on suojakertoimen sisältävä, pigmenttimuutoksia tehokkaasti kirkastava ja ihon sävyä tasoittava päivävoide.

Voiteen kevyen kermainen koostumus sujahtaa ihoon hetkessä. Tässä onkin ihanteellinen vaihtoehto meikin alle! Kosteuttava ja tasoittava voide jättää ihon pehmeäksi, jolloin meikkikin levittyy tasaisemmin.
Voiteen raaka-aineisiin lukeutuu muun muassa rauhoittava ja tulehduksia hillitsevä kurkumauute, kosteuttava glyseriini, antioksidanttinen koivunkuoriuute, vitamiinipitoinen omenauute, kosteuttava kurkku-uute sekä granaattiomenamehu.

Purkkiin on pakattu myös baikalinvuohennokkauutetta, joka on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä laajalti käytetty kasvi. Voimakkaan antioksidanttinen kasvi sisältää tehokkaasti tulehduksia hillitseviä flavonoideja, se on antimikrobinen sekä sillä on ihoa kirkastavia vaikutuksia.

Omalla muutaman viikon joka aamuisella kokeilulla voide kirkastaa ja tasoittaa ihoa, kuten lupaakin. Ihoni vastaa todella hyvin kirkastaviin tuotteisiin, ja huomaan yleensä varsin nopeasti ihon heleytymisen, mikäli kirkastava vaikutus ei ole pelkkää myyntipuhetta. Voide myös kosteuttaa mukavasti ja tämä onkin ollut nyt kesällä ihan suosikki!
Darphin Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer lyö monta kärpästä yhdellä iskulla, sillä kosteuttavan ja ihoa heleyttävän vaikutuksen lisäksi se antaa iholle myös kevyen aurinkosuojan.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että suojakertoimellinen päivävoide ei ole sama asia, kuin aurinkovoide. Päivävoidetta kun harvemmin tulee lätkittyä naamaan sellaista määrää, mitä aurinkovoidetta kasvoille suositellaan käytettävän. Ja toisekseen, Suomen kesässä on hyvä käyttää korkeampaa suojakerrointa, eli SPF30 tai SPF50.

Darphinin Intral Environmental Lightweight Shield SPF50 on loistava suojavoide korkealla kertoimella, tälle vahva suositus!

Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizerilla on Sokoksen verkkokaupassa hintaa 68 €. Molemmat purkit olivat taas kerran löytöjä. Onkohan Darphinilla edes tuotetta, joka ei sykähdyttäisi?

-

Onko sinulla omia Darphin-kokemuksia, tai kenties suosikkituotteita? 

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!