Esittelyssä Unna Nordicin odotettu uutuus

 *tuote saatu kauneushoitola Charming Beautysta

Jes! Vihdoin!

Tässä uutuus jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Vähänkään blogiani tai Instagramiani seuraava on tuskin voinut välttyä Unna Nordic hehkutukseltani. Unnasta on tullut yksi  suosikkisarjoistani, koska siinä yhdistyy kaikki ne seikat jotka tekevät hyvän ihonhoitosarjan. Tehokkaat luonnonmukaiset raaka-aineet, mieluisat koostumukset sekä upea tuoksumaailma. Unnan tuotteissa tuoksuu aito suomalainen metsä.

Mikäli Unna ei vielä ole tuttu, on kyseessä siis suomalainen luonnonkosmetiikan brändi. Hoitolatasoisen sarjan tuotteilla tehdyt kasvohoidot ovat kokonaisvaltaisia hemmotteluelämyksiä, joista nauttii niin iho kuin mielikin. Unna Nordicin kantavia teemoja ovat kosteuttavan koivunmahlan runsas käyttö tuotepohjissa sekä suomalaisesta metsästä poimitut aktiiviaineet. Tuotteet valmistuvat täällä koto-Suomessa Naviterin tehtaalla Helsingissä.

Vaikka rakastankin Unna Nordicin tuotteita, ei tämäkään sarja ole ollut täydellinen. Sarjaan kuulunut Ilta- puhdistusöljy on aina jäänyt hieman vaisuksi kokemukseksi. Öljyputsari kyllä ajaa asiansa oikein hyvin, mutta Ilta on hajusteeton eikä täten oikein istu Unnan harmoniseen tuoksumaailmaan. Ja siis minä kun olen täysin tuoksufriikki, niin tällaisilla yksityiskohdilla on merkitystä.

Naviterin väki on kuullut asiakkaidensa toiveet metsäisestä, vedellä pois pestävästä puhdistusöljystä, ja nyt toiveisiin on vastattu.

Unna Nordicin Ilta- puhdistusöljyn tilalle astuu Usva Cleansing Oil, joka on siis vesiliukoinen puhdistustuote. Usva riittää varsin hyvin ainoaksi puhdistustuotteeksi, mutta se toimii myös osana kaksoispuhdistusta. Tuote on paksua, hieman geelimäistä ja sitä on miellyttävää työstää iholla. Geelimäinen puhdistusaine muuttuu käsien lämmön vaikutuksesta iholla öljymäiseksi.

Puhdistustehoa Usvassa riittää, sillä pyörittelin sillä eilen illalla vaivatta tuhdit meikit paksuilla silmänrajauksilla pois. Ripsivärit lähtivät myös moitteetta, mutta omani ei ollut vedenkestävä. Tuote kyllä lupaa viedä mennessään myös vedenkestävän meikin, mutta tähän en osaa sanoa omakohtaista kokemusta. Usva lähtee iholta kyllä varsin hyvin pelkällä vedellä, mutta itse olen vähän neuroottinen sen tuntuman suhteen, mikä iholle jää kun se pestään pelkällä öljymäisellä tuotteella. Itse suosin siis jatkossakin kaksoispuhdistusta, ihan senkin takia että tykkään meikata paljon ja haluan olla varma että ihoni on illalla täysin puhdas.

Olen nyt käyttänyt Unna Nordicin pesukinnasta iltapesun ohessa, ja pyyhkinyt lämpimällä vedellä kastellulla kintaalla puhdistustuotteet veks. Kinnas on huippu, linkkaan senkin tuonne postauksen loppuun! :) Ihon pintakuivuus on selkeästi rauhoittunut sen jälkeen kun otin pesulapasen käyttöön. Kinnas on mainio kaveri myös Usvalle.

Usva sisältää koostumukseltaan kevyttä ja iholla helposti työstettävää viinirypäleensiemenöljyä, sekä risiiniöljyä joka on hyvä puhdistava perusöljy. Perus kamaa siis, mutta ei puhdistustuotteessa tarvitsekaan turhia kikkailla. Koostumus on tärkeä, koska itse olen ainakin koostumusfriikki. Mielestäni Usvan koostumus on huippu, sillä tykkään paksuista puhdistusöljyistä. Kunnon jankkibalmit on parasta.

Usva on pakattu ilmatiiviiseen purkkiin, josta tuotetta on helppo annostella. Ei kannata repiä pelihousuja, mikäli purkista ei heti ensimmäisillä painalluksilla tuotetta turahda. Me töissä tätä testailtiin ja hetken sai painella ennen kuin putsaria alkoi purkista tulla. Mikäli Ekopharman Karpalo-puhdistusöljy on tuttu, niin pakkaus on Usvassa samanlainen. :) Tykkään!

Tykkään myös ihan mielettömän paljon Usvan tuoksusta. Se on syvän metsäinen, aito ja raikas. Tuoksussa on ainakin raikasta mäntyä ja lämmintä nerolia, tuttua ja turvallista Unnaa. 

Usva on onnistunut uutuus joka täydentää sarjan harmonisen tuoteperheen loistavasti. Voin suositella tuotetta lämpimästi. Se soveltuu kaikille ihotyypeille ja on hellävarainen putsari, joka bonuksena virkistää mielen metsäisen raikkailla tuoksuilla. :) Tästä tulee varmasti talven hitti!

Unna on syksyn mittaan tehnyt myös pieniä parannuksia vanhoihin tuttuihin tuotteisiin, mutta kirjoitan niistä myöhemmin ettei tämä postaus veny turhan pitkäksi.

Usva on nyt myynnissä ja voit ostaa sen omaksesi Unna Nordic- hoitoloista, sekä esimerkiksi meidän hoitolan (Charming Beauty) verkkokaupasta hintaan 28 €:

Charming Beauty Shop: Unna Nordic Usva Cleansing Oil

Tässä myös linkki ihanaan Unnan pesukintaaseen:

Charming Beauty Shop Unna Nordic pesukinnas

Tuotteita saa toki tulla hypistelemään meille hoitolaan myös paikan päälle Jyväskylään, osoitteeseen Keskustie 19. :) Autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää ihonhoidosta tai tuotteista.

Miltä kuulostaa Unnan uutuus, meneekö testiin?

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!