Comfort Zonen koulutuspäivä upeassa Helkanhelmessä

 Viikko sitten sunnuntaina saimme viettää työporukan kanssa upean koulutuspäivän Sääksmäellä, jossa sijaitsee historiallinen Voipaalan kartano. Rakastan vanhoja kartanoita ja upea miljöö aiheuttikin ihastelevia huokailuja allekirjoittaneen suusta. Vanhan kartanon pihapiirissä sijaitsee 1800-luvulla rakennettu Majurskan Pytinki, jossa taas sijaitsee kauneushoitola Helkanhelmi.

Täytyy nyt jo varoittaa, että tämä postaus tulee sisältämään todella paljon ylistyssanoja. Ei kuitenkaan lainkaan turhia sellaisia!


Syy jonka vuoksi porukkamme Sääksmäelle suuntasi, oli Comfort Zonen Pro-Sleep Massage hoito, johon meidät koulutettiin. Mutta palataan tähän hieman myöhemmin.

Aluksi on nimittäin pakko hehkuttaa aivan upeaa Helkanhelmeä. Paikassa vallitsee lämmin harmonia, ja jo heti ovelta näkee että yksityiskohtiin on todella panostettu. Hoitohuoneen värit sointuvat kauniisti yhteen ja kaikkialle on aseteltu houkuttelevia tuotteita siisteihin riveihin. Tuoterivit suorastaan kutsuvat hypistelemään ja ihmettelemään! Verhot ja pyyhkeetkin ovat niin viimeisen päälle aseteltu, että jos ei täällä mieli rauhoitu niin ei sitten missään. Helkanhelmi on kuin tyyneyden ja rauhan keidas, johon kiireisen ihmisen on hyvä tulla hetkeksi nollaamaan ajatuksia.


Helkanhelmen kosmetologina ja Comfort Zonen kouluttajana toimii Sini Kartaslammi-Rantanen, jonka voi sanoa kyllä olevan aivan oikealla alalla. Tiedättekö, kun joillain ihmisillä on sellainen magic touch? Se on erityinen kosketus, josta pystyy aistimaan henkilön intohimon työhön jota tekee. Tänne täytyy ehdottomasti joskus päästä puhtaasti asiakkaan roolissa, vaikka matkaa onkin jonkun verran. :)

Comfort Zone on minulle entuudestaan tuttu vain hyvin etäisesti. Olinkin aika innoissani kun kuulin, että brändin hoitoon ja tuotteisiin päästäisiin pian tekemään lähempää tuttavuutta! Comfort Zone on italialainen, holistinen hoitolasarja, jonka tuotteissa koostumukset, tuoksut ja teho on viimeisen päälle hiottu. Koulutuksissa on aina niin mahtavaa päästä tutustumaan tuotesarjoihin syvällisemmin. Minua kiinnostaa aivan erityisesti arvot ja filosofia brändien taustalla. Comfort Zonen tuotekehittelyn taustalla vallitsee "science based conscious formulas" ajatus. Tuotekehittelyssä luonnollisiin kasviöljyihin ja uutteisiin yhdistyy vankka tieteellinen osaaminen. Comfort Zone ei ole luonnonkosmetiikkaa, mutta heiltä löytyy myös luonnonkosmetiikan hoitolinja Sacred Nature, jota palan halusta päästä testaamaan!


Comfort Zonella on useampia hoitolinjoja, ja Tranquillity on se, johon me tutustuimme paremmin. Tranquillity on aromaterapeuttinen vartalonhoitosarja, jolla loihditaan aivan taianomaisia hoitoja kauneushoitoloissa ympäri maailmaa. Joku saattaa jo muistaa, että olen melkoinen tuoksufriikki, joten olin tottakai aivan taivaassa tuotteita ihmetellessä. Tranquillity-sarjaan kuuluu mm. öljysekoitus, kylpyöljy, kevyempi vartalovoide sekä paksumpi vartalovoi ja suihkusaippua. Hoitolinja on varsinaista itsensä hemmottelua ja täydellinen tuotesarja myös omiin koti-spa päiviin.

Olimme siis paikan päällä oppiaksemme Comfort Zonen ylellisen Pro-Sleep Massagen, ja pääsimme jokainen sekä itse kokemaan että tekemään hoidon. Ja voi jumpe, hoito on IHANA! Tietenkään aivan samanlaiseen euforiseen tilaan ei koulutustilanteessa pääse, kuin jos olisi puhtaasti asiakkaana hoidossa, mutta pääsin kyllä silti hyvin jyvälle millaisesta kokonaisvaltaisesta kokemuksesta on kyse. Pro-Sleep Massage hoidossa kosketus yhdistyy ylelliseen tuoksumaailmaan sekä varta vasten hoitoa varten tehtyyn maagiseen äänimaailmaan.

Hoito sisältää suurten siveltimien avulla tehtävää sivelyä, hieromista sekä henkäyksen kevyttä hivelyä. Pro-Sleep Massage hoidossa on selvästi itämaisia ja jopa ayurvedisiä vaikutteita. Oma kosmetologin urani on vielä aivan alkumetreillä, mutta Pro-Sleep Massage on ehdottomasti parasta mitä olen tähän asti työni puitteissa päässyt tekemään. Hoito sopii erinomaisen hyvin kiireiselle ihmiselle, joka kaipaa hetken omaa aikaa ja pysähtymistä. Voin luvata, että Pro-Sleep Massage vie ajatukset pois aikatauluista ja työasioista.

Helkanhelmi ja Voipaalan kartanomiljöö kohteli meitä erinomaisen hyvin. Koulutustilaisuus oli teemaan sopien mukavan rauhallinen ja meitä ruokittiin aivan ihanilla kartanon herkuilla. Ihmetellessäni en tajunnut edes kuvata kaunista ympäristöä!

Kiitos Helkanhelmi ja Sini. :)


Pro-Sleep Massage hoitoon voi siis pian tulla meille kauneushoitola Charming Beautyyn Jyväskylän keskustielle, kunhan saamme omat välineemme postissa! Kannattaa kyttäillä meidän nettisivua ja somea.

Mukavaa alkavaa viikkoa juuri sinulle!


Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!