Kreikkalaisen jogurtin lumoissa

 *Tuotteet saatu Korresilta

Tänään tehdään katsaus Korresin kreikkalaista jogurttia sisältäviin tuotteisiin. Heti alkuun on pakko mainita, että minulle Korres on yksi niistä harvoista brändeistä, jonka tuotteisiin ei ole vielä koskaan tarvinnut pettyä. Siksi lähdinkin hyvillä mielin kokeilemaan tätä itselleni uutta jogurtti-sarjaa. Moni tuntee Korresin ehkä enemmänkin huumaavan ihanista suihkusaippuoista ja vartalovoiteista, mutta merkin kasvojenhoitotuotteisiin kannattaa myös tutustua lähemmin!


Minua kiehtoo brändien takana vallitsevat arvot, omistautuneisuus sekä tiede ja nämä teemat ovat iso osa myös Korresia. Kreikasta peräisin oleva tuotesarja kunnioittaa kotimaansa yrttejä ja kasveja, jotka toimivat tuotteiden perustana. Kreikan maaperällä tavattava kasvusto on ainutlaatuista, josta riittää ammennettavaa tuotekehittelyyn. Korres tuntee kotimaansa kasvikunnan äärimmäisen hyvin ja tuotekehittelyyn osataan kerätä kaikkein ravinnepitoisimmat kasvit. Tunnetustihan sama kasvilajike voi olla hoitavilta ominaisuuksiltaan hyvin erilainen kahdessa erilaisessa maaperässä kasvaneena. Korres hyödyntää tuotekehittelyssään vain kaikkein laadukkaimpia rohtokasveja. Toisin kuin monella muulla yrttitietouteen perustuvalla sarjalla, ei Korresilla ole omia viljelmiä. Brändi haluaa tukea paikallista työtä ostamalla kasvinsa paikallisilta sopimusviljelijöiltä.

Korresin jogurttisarja on itseasiassa ollut markkinoilla jo aiemmin, jolloin se keräsi vankan fanikunnan. Nyt sarja on palannut markkinoille täysin uudistuneena, ja niin herkullisena! :) Mainittakoon vielä, että Korres on ensimmäinen brändi, joka on ottanut jogurtin osaksi ihonhoitotuotteita.

Greek Yoghurt Vaahtoava Puhdistusvoide

Ah, mikä putsari! Niin ylellisen kermainen koostumus, että tähän jää heti koukkuun. Laiskoina päivinä, kun kaksoispuhdistukseen ei jaksaminen riitä, käytän tätä. Korresin jogurttiputsari on tehokas poistamaan tujut silmämeikitkin, kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Oma iho kuivuu toodella herkästi ja onkin ihanaa aina löytää puhdistustuotteita jotka eivät jätä jälkeensä kiristävän kuivaa ihoa. Jogurttiputsarin jälkeen iho on jopa pehmeä.

Puhdistusvoide sisältää nimensämukaisesti sitä kreikkalaista jogurttia, rutkasti pre- ja probiootteja sekä merileväuutteita.


Greek Yoghurt puhdistusvoiteessa on ehdottomasti yksi parhaimmista koostumuksista joihin olen törmännyt. Puhdistustuotteet ovat itselleni yleensä sellaisia, jotka eivät ihan helposti sytytä mitään sen kummempia fiiliksiä. Greek Yoghurt putsariin ihastuin kuitenkin heti ensimmäisellä kokeilulla. Puhdistusvoide vaahtoaa pehmeästi ja pieni nokare riittää koko kasvoille.

Tuotteen tuoksu on Korresille ominainen, ja brändin tuoksumaailma onkin pitkään ollut suosikkejani. Vaikka joidenkin nenään saattaa esimerkiksi merkin vartalovoiteet olla liian voimakkaita tuoksultaan, on jogurtti-sarjan tuotteissa miedot mutta hyvin miellyttävät tuoksut.

Nyt tuskin enää tässä vaiheessa vuotta hirveästi porottavaa auringonpaistetta saadaan, mutta Greek Yoghurt sarjan tuotteet toimivat mainiosti kesän käristämälle iholle rauhoittamaan ja viilentämään. Vink vink ensi kesää ajatellen!

28,00 €/ 150 ml

Greek Yoghurt Rauhoittava Probioottinen Seerumi

Ylelliseen lasipulloon pakattu seerumi on koostumukseltaan maitomaisen kevyt. Nopeasti imeytyvä seerumi sopii mainiosti myös meikin alla käytettäväksi. Tykästyin tähän seerumiin kovasti, juurikin sen kevyen mutta ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi jättävän koostumuksen ansiosta. 

Sarjan tuotteissa käytetty kreikkalainen jogurtti sisältää reilusti ihon mikrobitasapainoa tukevia pre- ja probiootteja, jotka antavat iholle suojaa ja vahvistusta haittatekijöitä vastaan. Pulloon on pakattu rutkasti myös muita huikeita tehoaineita, kuten esimerkiksi kosteuttavia ja ravinnerikkaita leväuutteita sekä kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. INCI-listasta löytyy myös yksi mun ehdoton suosikki, inkivääri! :)


Ihon oman mikrobiomin tukeminen on todella tärkeää ja onkin ilo huomata, että markkinoille puskee nyt toinen toistaan kiinnostavampia pre- ja probiootteja sisältäviä tuotteita. Ihon mikrobiomin heikentyminen voi aiheuttaa erilaisten iho-ongelmien, kuten esimerkiksi aknen puhkeamisen. Tosin lähtökohtaisesti mikrobitasapainoa kannattaa tukea syömällä monipuolisesti antioksidanttipitoisia ravintoaineita, sillä tutkimusten perusteella suoliston häiriintynyt mikrobikanta vaikuttaa myös ihon kuntoon. Probioottiset hoitotuotteet ovat kuitenkin erittäin hyvä lisä ihonhoitorutiinia tukemaan.

Probioottisesta seerumista voi olla apu punoittavaan tai couperoottiseen ihoon, joten kannattaa kokeilla mikäli kärsit näistä vaivoista. Itselläni tulee ajoittain kuumottavia länttejä naamaan ja huomasin miten mukavasti seerumi viilentää ja rauhoittaa punoitusta. Puhdistusvoiteen tavoin myös seerumi on todella riittoisaa tavaraa. Pieni tippa leviää kasvoille melkein kuin itsestään.

42,00 €/ 30 ml (tämän postauksen julkaisun aikaan seerumi on alessa 33,60 €!)

-

Lopuksi pikamaininta sarjan kasvonaamiosta. Sain muutaman kokeilukerran näytteen Yoghurt Hydra-Biome kasvonaamiota, joka oli myös rakkautta ensi kokeilulla. Aivan ihanan kermaisen, jopa rahkamaisen koostumuksen omaava naamio kosteuttaa ja hoivaa ihon pehmeäksi ja hehkuvaksi. Korres kyllä onnistuu loistavasti näiden koostumusten kanssa! Mielläni voisin ostaa täysikokoisen purkin naamiota itselleni.


Greek Yoghurt sarja vakuutti minut ylellisillä koostumuksillaan ja jogurtin rauhoittavalla vaikutuksella. Ei ihme, että jogurttituotteet ovat aikoinaan saaneet osakseen niin suuren suosion.

Tässä vielä suorat linkit tuotteisiin Korresin verkkokauppaan:

Vaahtoava puhdistusvoide

Probioottinen seerumi

Onko Greek Yoghurt sarja sinulle tuttu?

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!