Mikä kulmien laminointi?

Ajat ovat tällä hetkellä meille kaikille haastavat ja moni pohtii onko oikein tässä tilanteessa blogata keveistä aiheista. Itse en tällaista edes pohtinut, koska juuri nyt kaiken raskaan uutisoinnin keskellä kaipaan vastapainoksi nimenomaan sitä kevyttä luettavaa. Pyrin lukemaan asioita joista tulee hyvää fiilistä ja tiedän, että moni muu on samoilla linjoilla kanssani. Aurinko paistaa ja päivä on kaunis!

Mutta mennään itse asiaan. Moni on varmaan jo törmännyt super suosittuun kulmakarvojen käsittelyyn, kulmien laminointiin. Toimenpide on tällä hetkellä varsinainen trendi ja luulen että kesän tullen sen suosio tulee vain kasvamaan. Etenkin kesäisin ihmiset tunnetusti kaipaavat helppoja ja nopeita keinoja joilla pysyä freesinä ilman suurta panostusta.

Ensin tuli ripsienpidennykset, sitten ripsien kestotaivutus jossa omat ripset taivutetaan ja lopputulos kestää useita viikkoja hyvänä, sekä nyt kulmien laminointi. Kulmien laminoinnissa on kyse oman kulmakarvan käsittelystä niin, että siitä saadaan "jämäkkä" ja helposti käsiteltävä. 

Toimenpiteessä käytetään samoja aineita kuin ripsien kestotaivutuksessa,  eli aineet ovat tutkittuja ja turvallisia. Ensin karva pehmennetään, jotta se saadaan muotoiltua haluttuun muotoon. Sen jälkeen kulmiin laitetaan karvoja kiinnittävä aine ja kulmat harjataan muotoon. Annan aina asiakkaalle peilin, jotta voidaan yhdessä etsiä asiakasta eniten miellyttävä muoto. Laminoinnissa kulmakarvat myös värjätään, jotta lopputulos on siisti ja tasainen.

Laminoinnin tarkoitus ei ole tehdä kulmasta täysin liikkumatonta, vaan esimerkiksi nukkuessa karvat varmasti menevät söheröön ja niitä kannattaa ehdottomasti harjata myös kotona päivittäin. Lopputulos pysyy hyvänä useamman viikon, noin 4-8 viikkoa riippuen oman kulmakarvan kasvukaaresta.


Moni voi luulla, että jotta laminoinnista saadaan näyttävä, tulee omien kulmakarvojen olla tuuheat ja paksut. Väärin! Olen tehnyt laminointia myös heille, joilla omat kulmat saattavat olla todella ohuen oloiset. Kuitenkin kun karvat harjataan kunnolla auki, moni yllättyy kuinka tuuhean lopputuloksen saa hentoihinkin kulmiin! Se onkin laminoinnissa parasta, kun ihminen tullessaan jo hieman manailee onnettomia kulmiaan, mutta lähtee iloisesti yllättyneenä tuuheasta lopputuloksesta. :)

Teen kulmien laminointeja Jyväskylässä kauneushoitola Charming Beautyssa vielä toistaiseksi harjoitteluhintaan 35 €. Toimenpide on nopea, aikaa varataan tunti. Nyt kun korona koettelee kovalla kädellä myös meidän yritystä, voit halutessasi tukea meitä esimerkiksi ostamalla lahjakortin myöhemmin käytettäväksi. Meiltä saa lahjakortteja myös suoraan sähköpostiin tilattuna, joten ei tarvitse edes paikan päälle suoriutua. Ohjeet lahjakortin ostamiseen löytyy tämän linkin takaa. 

Kaikesta huolimatta toivotan teille jokaiselle mukavaa alkavaa viikkoa! Luvassa on ainakin rutkasti auringonpaistetta mikäli ennustuksiin on uskominen. :) Pysykää terveinä ja pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!