Magnesiumia iholle: testissä Novexpert magnesium mist

Rakastan suihkutettavia kasvovesiä yli kaiken. Ne ovat nopeita ja helppoja käyttää, eikä tarvitse sählätä vanulappujen kanssa. Kasvovesiä kuluu omassa käytössä sellaista vauhtia, ettei yksi purkki kerkeä kovin kauaa nurkissa märäntymään. Tässä postauksessa nostankin esille yhden uuden suosikkini!

Kyseessä on Novexpertin Magnesium Mist.


Novexpert on ensinnäkin brändinä aivan todella mielenkiintoinen ja haluaisin hankkia heidän tuotteistaan yhden jos toisenkin. Novexpert on kosmeseuttinen tuotelinja, eli heidän tuotteissaan käytetään raaka-aineita, joilla on ihonhoidollisten hyötyjen lisäksi lääkinnällisiä hyötyjä. Tämän lisäksi tuotteet valmistetaan korkeaa teknologiaa hyödyntäen. Tieteellistä luonnonkosmetiikkaa siis. Tuotemerkin takana on liuta kovan luokan ammattilaisia, joten tuotteilta sopii odottaa loistavia tuloksia. Nyt ollaan niin täysiä omalla mukavuusalueellani, sillä jos tiedän tuotteiden takana olevan korkeaa tieteellistä tutkimusta ja laadukkaita, oikeasti iholle hyvää tekeviä raaka-aineita, olen aivan myyty. Kosmetiikan kuuluu saada iho voimaan silminnähden paremmin, ei aiheuttaa vain "ihan kiva" reaktiota.

Brändi todellakin on poikkeuksellinen luonnonkosmetiikan maailmassa, enkä aluksi tajunnut edes, että kyseessä on nimenomaan luonnonkosmetiikan tuotesarja. Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, vegaanisia ja  hypoallergeenisiä, eivätkä ne sisällä lainkaan säilöntäaineita. Kuulostaa aika hyvältä!

Novexpertin Magnesium-linja on kehitetty hoitamaan ja hillitsemään herkän ihon ongelmia ja sen tunnistaa pinkistä väristä purkkien kyljessä. Tässä postauksessa keskityn kuitenkin vain ja ainoastaan Magnesium Mistiin, joka on ensikosketukseni brändin tuotteisiin.


Mineraalit ovat iholle todella tärkeitä, aivan kuten vitamiinit, rasvat ja kosteutuskin. Magnesium-suihke sisältää reilusti iholle hyvää tekeviä mineraaleja, mm. magnesiumia, natriumia ja kalsiumia. Mineraaleja kuhiseva tuote sopii erinomaisen hyvin stressaantuneelle iholle, sillä se parantaa ihon pintaverenkiertoa, rauhoittaa, lievittää allergisia reaktioita ja on hyvin antioksidanttipitoinen. Ja vaikutuksen huomaa nopeasti! Jos iho on aamulla väsynyt, punoittava ja samea, kunnon suihkaus Magnesium Mistiä kirkastaa sen hetkessä.

Tuotteen INCI on niin lyhyt, että sitä voi olla alkuun vaikea edes huomata. Magnesium Mist sisältää vain isotonista vettä, eli juuri ihon kosteutukseen optimaalista vettä, kuolleenmeren suolaa, josta tuotteen mineraalit on johdettu, sekä typpeä.  


Itse suihke on todella hienojakoinen ja pehmeä, siitä plussaa. En itse pidä pulloista joista suihke tulee iholle suurina epämääräisinä pisaroina. Magnesium Mist on myös todella monikäyttöinen tuote. Se freesaa nimittäin tarvittaessa myös meikin kuulaan kauniiksi! Olen muutamaan otteeseen uskaltautunut suihkuttelemaan tätä meikin päälle, jos on iho on tuntunut väsyneeltä tai kuivalta, ja ai että, tykkään lopputuloksesta. Suihkeen hienojakoisuuden vuoksi se ei pilaa meikkipohjaa lainkaan. Mun ihon ikuinen ongelma on nimenomaan kuivuus, jonka vuoksi myös meikkipohja näyttää ajoittain tympeältä kosteuttavista primereista huolimatta. 

Suosittelen hankkimaan Magnesium Mistin myös treenikassiin, koska se on aivan ihanan virkistävä ja viilentävä hikisen treenin jälkeen! Purkki on riittävän iso, 150 ml, ja hintaa tuotteella on vain 7,90 €.

Itse ostin oman purkkini Sokokselta, jossa se tuntuu usein olevan loppu tai vain muutama purkki jäljellä. Ilmeisesti muutama muukin on tästä innostunut! Magnesium Mistiä myy Sokoksen lisäksi myös mm. Natural Goods Company.

Oletko kokeillut Novexpertin tuotteita?

Ps. Blogi on elänyt hiljaiseloa viimeiset viikot, koska uuden työn aloittaminen on alkuun vienyt mehut aika tehokkaasti. Aloitan kosmetologin oppisopimuskoulutuksen huhtikuun alussa, jonka suoritan kauneushoitolassa jossa parhaillaan teen harjoittelua. Uutta asiaa tulee sellaista vauhtia, että ei ole energiat riittänyt tällä hetkellä hirveästi ylimääräiseen. Blogi on kuitenkin mulle todella tärkeä ja postauksia on onneksi työn alla useampi! :) Oon myös ollut jo aivan keväisissä fiiliksissä ja onkin ihana huomata miten paljon energiaa lisääntynyt auringonvalo antaa.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja kevättä kaikille!

2 kommenttia

  1. Olen testannut seerumia joskus tältä merkiltä, muta en nyt muista mikä seerumi se oli:) Varmaankin joku kosteuttava ja tykkäsin kovasti. Hinta ei päätä huimaa, mikä on aina plussaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiinnostaa kovasti nimenomaan Novexpertin seerumit, niitä täytyy kyllä testata. :) Etenkin C-vitamiini seerumi on kerännyt kehuja. Hinnat näissä ovat kyllä todella maltillisia, ottaen huomioon tuotteiden tehokkuuden!

      Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!