Maaliskuun LookFantastic-box

Maaliskuun LF-boksin avaaminen tulee nyt blogiin hieman myöhässä. Sattuneesta syystä viime aikoina on ollut aikamoista säätöä ja blogi ei ole ollut aivan ensimmäisenä mielessä. Avaan boksin nyt kuitenkin myös täällä, vaikkakin vähän myöhässä. Näitä unboxauksia kuitenkin tykätään tilastojen mukaan lukea kuukaudesta toiseen. :DTiedän, että toiset teistä ajattelevat, että on väärin kirjoittaa tällä hetkellä blogia "hömppä"aiheista, mutta omaa mieltäni se keventää kaiken ympäröivän keskellä. Tiedän, että myös moni muu tykkää tällä hetkellä lukea kepeistä aiheista ja heille se sallittakoon. :)

Olen viime aikoina ollut boksin tilaamisen suhteen hieman ristiriitaisilla ajatuksilla. Tykkään boksista ja on aina yhtä jännittävää avata se, mutta mietin, että tarjoaako boksi kuitenkaan niin paljon laatua kun toivoisin sen tarjoavan. Katsotaan nyt vielä muutama kuukausi.Kurkataan sitten itse boksiin, joka oli myös tällä kertaa oikein mieleinen! Tuotteiden nimet ovat suoria linkkejä verkkokauppaan.

Grow Gorgeous- Repair Strengthening Hair & Scalp MaskHiusnaamiot on mulle aina tosi mieluisia, koska käytän niitä paljon ja mun hiuslaatu on sen verran kärsinyt, että se imee kyllä tehokkaasti kaiken hoitavan mitä sille tarjoaa. Tämän naamion tuoksu oli aivan super ihana ja se jäi hiuksiin pitkäksi aikaa! Hoitavuudeltaan naamio ei paljoa eronnut Garnierin banaaninaamiosta, jota parhaillaan käytän. INCI-listaa kurkatessa hajuste on yllättävän korkealla, ei ihme että tämä tuoksuu niin voimakkaasti. Tuote ei varmasti ole herkkänenäisten mieleen. Naamio sisältää mm. kofeiinia, jota löytyy usein hiusten kasvua boostaavista tuotteista.

Täysikokoisella 200 ml purkilla on LookFantasticin verkkokaupassa hintaa 30,45 €.

Mádara- Time Miracle Wrinkle Resist Eye CreamTämä oli se tuote, joka viime kuun boksissa paljastettiin ja olin super innoissani! Mádara on merkki, jolla on todella hyviä tuotteita sekä sitten myös niitä plaah-tuotteita. Bentonin silmänympärysvoide oli juuri loppunut, joten tämä tuli sopivasti tarpeeseen. Olen voidetta kerennyt jo viikon ajan käyttää, ja se ajaa asiansa. Voide ei herätä mitään suuria tunteita, mutta on perus hyvä. Ainut huono puoli tässä on voiteen koostumus, joka on mielestäni liian liru. Tuotetta tulee helposti tuubista aivan liikaa kun vähempikin määrä riittäisi.

Voiteessa on käytetty pohjana kosteuttavaa koivunmahlaa, siitä plussaa. Tuote lupaa silottaa naururyppyjä ja ohuita juonteita silmänympärysiholla.

Ihmeellinen juttu oli se, että kun aloin googlettelemaan yrittäen löytää tuotteen hinnan ja suoran linkin, en löytänyt sitä kuin ebaysta. Öö, okei? Noh, Mádarallahan on myös Time Miracle Wrinkle Smoothing Eye Cream, jolla on sama INCI, eli tuotteen nimi on vain vaihtunut. Ei ihme, että se oli sitten boksiin päätynyt. :D

Tuote löytyy Mádaran omasta verkkokaupasta hintaan 35,00 €, mutta nyt alennusten myötä voiteella on hintaa 24,50 €.

Hairburst- Healthy Hair Vitamins 


Kyseessä hiusten hyvinvointia boostaavat vitamiinit. Boksissa tuli 30 kpl pakkaus, eli 15 päivän annos koska hiusnameja tulisi ottaa kaksi päivässä. Tuo aika on niin lyhyt, että tuskinpa kerkeän muutosta huomaamaan, mutta eipä mittään, koska vitskut maistuu tosi hyvälle!

Namuissa on mansikan makua ja erilaisia vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita. Ihan kiva kokeilupakkaus, mutta en ostaisi itse.

60 namin purkki maksaa LookFantasticin verkkokaupassa 23,45 €.

Rodial- Bee Venom Cleansing Balm Tästä puhdistusbalmista olin myös aika innoissani, koska olen kuullut Rodialin tuotteista paljon hyvää. Tuote sisältää siis mitä ilmeisimmin mehiläisen myrkkyä, joka ihonhoitotuotteissa mm. kiihdyttää pintaverenkiertoa ja stimuloi kollageenintuotantoa. Nyt täytyy myöntää, että mehiläisen myrkyn käyttäminen kosmetiikassa on itselleni ihan uusi juttu, joten en osaa sanoa kuinka paikkaansa pitävää infoa tämä on. Täytyy ehdottomasti tutustua aiheeseen enemmän! Mielenkiintoinen tuote todellakin.

Balmissa on tosi miellyttävä koostumus. Se sulaa iholla maitomaiseksi ja puhdistaa ihon tehokkaasti kuitenkaan sitä kuivattamatta. Silmämeikin poistamista en ole tällä kokeillut, koska mulla on tällä hetkellä ripsienpidennykset, joten hinkutan silmät aina erillisellä nimenomaan pidennyksille tarkoitetulla aineella.

Rodialin Bee venom sarja ei ole ihan edullisimmasta päästä, puhdistusbalmi kustantaa LookFantasticin verkkokaupassa 75,45 € ja saman sarjan kasvovoiteen bongasin huokeaan 294 euron hintaan Kicksistä.

Rituals- The Ritual Of Ayurveda Shower Oil Ihanaa, Ritualsia! Yksi mun suosikki brändeistä. Ihan sama mitä Ritualsilta tulee, olen pähkinöinä. Tämä kyseinen tuote on siis suihkuöljy, ja jo kokemuksesta tiedän että brändin suihkutuotteet on ihania. Ja nimenomaan tämä Ritual of Ayurveda-sarja on suosikkini, tuoksu on huumaavan hyvä.

Ei muuta, rakastan.

200 ml pullo löytyy LookFantasticilta hintaan 9,95 €.

Elizabeth Arden- Superstart Skin Renewal Booster Elizabeth Ardenin tuotteet ovat hyviä, mutta tämä tuubi on niin mini että tuskin sillä kerkeää tuloksia saamaan. Onhan näitä silti aina kiva kokeilla. Kyseinen tuote ei ole ennestään tuttu. Ilmeisesti tämä on siis ihon uusiutumista edistävä boosteri, jota käytetään seerumin lisänä. No, käytettyä tulee varmasti mutta eipä tuote kyllä herätä mitään syvällisiä tuntemuksia.

Täysikokoinen 50 ml purkki LF-verkkokaupassa maksaa 69,95 €.

Bonuksena boksissa oli minikokoinen Bumble and bumblen suolasuihke hiuksille, jonka purkissa on teksti "not for sale". 

Mitäs mietteitä boksi teissä herätti? Oliko tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!