Kurkistus helmikuun LookFantastic-boxiin

Helmikuun LF-boksi saapui ystävänpäivän kynnyksellä ja pinkkinä tietenkin. Itse boksi oli tällä kertaa todella kiva! Harmi vain, ettei Elle-lehteä enää boksin mukana tule. Laatikosta löytyy kuitenkin edelleen pieni vihkonen, missä on tuotetietojen lisäksi myös kauneusvinkkejä ja viimeiseltä sivulta löytyi myös tulevasta boksista pieni sneak peek, josta olen aika innoissani!


Mennäänpä sitten itse boksin sisältöön.

ESPA- Detoxifying Body Oil


Brändi on tuttu entuudestaan vain nimeltä. Vartaloöljyille on aina tarvetta, kun teen hierontaharjoituksia myös kotona. Pullo on aivan todella ylellinen lasipullo laadukkaalla korkilla, tästä tykkään. Muutenkin pakkausdesign on tyylikäs ja yksinkertainen.

Tuotteesta löytyy aromaattisia öljyjä, kuten katajaa ja sypressiä. Tuoksu on jännä, tavallaan hyvä, mutta joku pieni häiritsevä vivahde siinä omaan nenääni on. Plussaa siitä, että öljyyn on oikeasti käytetty laadukkaita, kokonaisia kasviöljyjä jotka tekevät iholle muutakin hyvää kuin tuntuman. Sekoituksesta löytyy mm. kookos-, manteli-, avokado-, salvia- ja sitrusöljyä. Öljy ei ole lainkaan raskas, vaan imeytyy vaivatta ja jättää jälkeensä pehmeän ihon. Voisin ostaa, mikäli olisi eri tuoksuvaihtoehtoja.

ESPA Detoxifying Body Oil 100ml 49,45 €. 


Brushworks- HD Wonder Complexion Sponge


Kiva tuote, näille kun on aina käyttöä! Itse merkki ei ole entuudestaan tuttu, joten saas nähdä toimiiko yhtä hyvin kuin beauty blender. Meikkisientä en ole sen kummemmin vielä hypistellyt, koska se saa odottaa laatikossaan siihen asti, että entinen tulee tiensä päähän.


Illamasqua- Mini Antimatter Lipstick (Bang)


En yleensä innostu huulipunista yhtään, koska en tykkää niitä käyttää enkä koskaan löydä hyviä arkisävyjä. Tämä oli kuitenkin tosi kiva ylläri, koska sävy oli oikeasti todella kiva arkeen. Itse huulipuna on myös juuri sopivan pieni, jotta se tulee käytettyä. Inhoan huulipunia jotka ei lopu koskaan. :D Muutamaan otteeseen on saanut kulahtaneita jämiä heitellä roskiin. Omaan käyttöön nämä minit toimivat just täydellisesti. Olen jo pari kertaa kerennyt tätä käyttää ja tykkään siitä, ettei huulipuna kuivata lainkaan. Super kiva tuote!


Filorga- Meso Mask


Filorgan tuotteita olen sillä silmällä välillä syynäillyt, mutta kokeilu on jäänyt ajatuksen tasolle. Tuoksu on ihanan raikas! En ole vielä naamiota testannut, ehkä viikonloppuna voisin. Naamio lupaa kirkastaa ihoa ja ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Koostumus on ihanan pehmeä ja kermainen.

Filorga on ranskalaisen kauneuskirurgin vuonna 1978 perustama brändi, joka on ilmeisesti nimenomaan keskittynyt tehokkaiden anti-age tuotteiden kehittämiseen. Filorga käyttää tuotteissaan samoja ainesosia ja tiivisteitä, joita löytyy myös esteettisessä lääketieteessä käytetyistä tuotteista. Pienestä, 15 ml tuubista ei montaa kertaa voi käyttää, joten tuskin mitään todellista tehoa kerkeää saada. Kiinnostava tuote kuitenkin.


Project- Lip Mask


Näitä huulimaskeja on näkynyt viime aikoina todella paljon. Tuskin olisin itse tällaista koskaan ostanut, mutta kiva kokeilla onko mistään kotoisin. Naamio lupaa kosteuttaa kuivat ja halkeilevat huulet tehokkaasti. Tuote sisältää mm. kollageenia. Ahdistava ajatus vain, että naamiota pitäisi pitää huulilla jopa 20 minuuttia, huh. :D Onko teillä kokemuksia huulinaamioista?


Naobay- Gentle Facial Toner


Tämä oli yksi kivoimmista tuotteista boksissa, koska kasvovesiä menee paljon. Kasvovesi tuoksuu aivan ihanalle, sellaisella raikkaan kesäiselle ja miedon kukkaiselle. Ja mikä pakkaus! Niin kaunis! Purkin korkki on puuta ja pakkausdesign muutenkin mielestäni todella tyylikäs. Tällaisilla seikoilla saa aina lisäpisteitä. :D 

Kasvovesi kosteuttaa ihoa riisiproteiinin, appelsiininkukkaveden, vadelman ja kehäkukan voimin. Tuote pääsi heti käyttöön ja se tuntuukin iholla miellyttävältä ja raikkaalta. Voisin todellakin ostaa tätä itsekkin.

Jostain syystä LookFantasticin sivulta ei tätä tuotetta löydy. Sitä saa kuitenkin esimerkiksi Ecco Verde-verkkokaupasta.Tykkäsin, että boksista löytyi näin paljon ihonhoitoa. Mitä mieltä sinä olet kuukauden boksista? Löytyikö mielenkiintoisia tuotteita?

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!