LookFantastic- vuoden ensimmäinen boksi

Olen jo pidemmän aikaa ajatellut, että joku kosmetiikan kuukausiboksi olisi kiva tilata. Ja nimenomaan yksi, koska ajatus kaapin perukoille kertyvästä purkkimerestä ahdistaa. Haluan myös käyttää kosmetiikkani ennen kuin päiväykset tulevat vastaan. 

LookFantasticin boksin sisältöä olen seurannut varmasti jo vuosia sivusta, mutta nyt päädyin tilaamaan sen itselleni kokeeksi. Täytyy sanoa, että minulle nimenomaan LF-boksi on aina vaikuttanut kaikista mieluisimmalta. Tykkään enemmän ihonhoidosta kuin meikeistä, ja hoitotuotteita boksista näyttäisikin tulevan enemmän. Hyvä niin!


Olen vain nykyään aika nirso kosmetiikkani suhteen, etenkin kun työn puolesta tulee perehdyttyä INCI-listoihin ja kosmetiikan laatuun ihan eri silmällä kuin ennen. Siksi onkin hyvä, että näissä bokseissa tulee usein matkakokoja, joista voi sitten poimia ne helmet omaan käyttöön. Liian usein vain joutuu pettymään, kun mielenkiintoisen tuotteen sisältöä kurkatessa huomaa sen olevan täynnä kaikkea turhaa... Onneksi LF-boksissa tulee usein nimenomaan laadukkaiden brändien tuotteita!


Kurkataanpa sitten tammikuun boksin sisältöön, joka ei ihan vetänyt vertoja joulukuulle, mutta on oikein kiva silti. Ei tarvinnut pettyä.

Ecooking- Moisturising Serum


Seerumit kelpaa aina, koska niitä menee. Tämä kyseinen brändi on vienosti kiinnostellut, mutta en ole aiemmin tutustunut. En oikeastaan edes tiedä miksi tämä niin kiinnostaa, koska en tiedä koko brändistä mitään. Pienellä googlettelulla käy kuitenkin ilmi, että Ecooking on tanskalainen brändi jonka tuotteet ovat niin puhtaita, että niitä voisi jopa syödä. Jassoo, mielenkiintoista.

Seerumi lupaa kosteuttaa ihoa ja mainostekstinsä mukaan se sisältää runsaasti mm. kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Hyaluronihappo löytyy INCIn häntäpäästä, ja näin usein onkin. Hyaluronihappo on kallis ainesosa ja sen pitoisuudet kosmetiikassa ovat usein aika pieniä. Sen sijaan heti veden jälkeen kakkosena on propanedioli, joka on ilmeisesti sama kuin propyleeniglykoli (korjatkaa jos olen väärässä) ja on siis alkoholi. Se kyllä sitoo itseensä kosteutta, mutta käsittääkseni sillä ei ole mitään tekemistä hyaluronihapon kanssa. Seerumi sisältää myös Natrium PCA:a, jota käytetään usein hiustenhoitotuotteisiin säilyttämään kosteutta. Okei. Löytyy sieltä myös vehnäproteiinia ja soijaproteiinia.

Ecookingin tuotteista porukka näyttää kyllä tykkäävän.

Tuotteen arvo: 21,50 puntaa.

Lord & Berry- Ultimate Lip Liner


Huultenrajauskynä sävyssä Nude. En hirveästi käytä huulituotteita ja tän kynän sävykään ei ehkä ihan ole mun juttu. Voi olla, että tämä menee jollekkin toiselle.

Tuotteen arvo: 15 puntaa.

Glov- Moon Pads x 3


Kolme kappaletta mikrokuituisia uudelleenkäytettäviä "vanu"lappuja meikinpoistoon. En juurikaan käytä vanulappuja, joten saa nähdä tuleeko näille käyttöä. Kiva tuote kuitenkin!

Tuotteen arvo: 7,11 puntaa.

Mio Skincare- Skin Tight Body Serum


Noh, tämä oli kyllä outo! Vartaloseerumi, haiskahtaa hieman turhalta tuotteelta. :D Mutta kyllähän tuo käytössä kuluu, kun vartalon iho kaipaa erityistä huoltoa näin talvisin. En kuitenkaan usko, että itse koskaan tulisin ostamaan vartaloseerumia.

Brändi on tuntematon, en ole koskaan aiemmin kuullut. Tuoksu tuotteessa ei ole kauhean hyvä, vähän sellainen mentolinen. Seerumi sisältää heti ekana aloe veraa ja sen lisäksi mm. propanediolia, glyseriiniä, kauraproteiinia, niasiiniamidia ja mustikkauutetta. Tuote lupaa kiinteyttää ja pehmentää ihoa.

Tuotteen arvo: 9 puntaa.

Australian Bodycare- Tea Tree Oil Blemish Stick


Tämä oli kiva! Olin juuri ajatellut, että teepuuöljyä pitäisi ostaa satunnaisia näppylöitä varten. Tuli siis kuin tilauksesta. Ainut miinus tuotteessa on se, että se on roll-on putkilossa. Täytyy siis ensin laittaa sitä sormeen ja siitä iholle. En tykkää rullailla suoraan näppylän päälle. Kiva juttu kuitenkin!

Tuotteen arvo: 9,99 puntaa.

Sebastian Professional- Dark Oil Lightweight shampoo & conditioner


Nämä oli super kivat! Hiustuotteet on aina tervetulleita. Tuo matkakokoinen hoitoaine ei varmaan kauhean kauaa kestä, koska omat kuivat hiukset imee hoitoainetta aivan hulluna. 

Ainut hölmö juttu tässä on argan- ja jojobaöljyllä mainostaminen, kun molemmat löytyy hoitoaineen INCI-listan viimeisiltä sijoilta. Plussaa kuitenkin super kivasta tuoksusta!

Tuotteiden arvo: 7,92 puntaa.

Ihan kiva boksi kyllä ja mukana tuleva Elle-lehti on myös aina kiva lisä!

Mitä mieltä olet boksista?2 kommenttia

  1. Ihan jees, poikkeuksetta oon näihin boxeihin ollut tyytyväinen! Kiva lukea tälläinen postaus, jossa perehdytty INCI:n, mä vasta opiskelen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Tää on nyt mun toka boksi LookFantasticilta, toivottavasti hyvä taso pysyy yllä. Oon kokenut INCIn opiskelun kyllä todella hyödylliseksi, tietää vähän sitten mitä on iholleen työntämässä. :D

      Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!