Herkkua iholle- arvostelussa Bybi Beautyn boosterit

*tuotteet saatu blogiin: Ruohonjuuri

Bybin herkulliset boosterit pyörivät etenkin viime vuonna monessa blogissa ja keskustelussa, eikä suotta! Söpöihin ja värikkäisiin purkkeihin pakatut tehoaineet kiinnittävät taatusti huomion kosmetiikkaosaston purkkimerta silmäillessä. Bybi onkin tuonut luonnonkosmetiikan saralle uudenlaista, raikasta ilmettä. Brändi on innovatiivinen, leikkisä ja asiakkaiden toiveet huomioon ottava. Tuotteet ovat yksinkertaisia ilman turhaa hifistelyä.

Bybi Beauty on kahden englantilaisen ihonhoidon ammattilaisen kehittelemä luonnonkosmetiikkasarja. Bybi haluaa tarjota tehokkaita tuotteita hyvällä hinta-laatusuhteella, jotta ne olisivat kaikkien saatavilla. Brändin tuotteet ovat ajoittain niin kovassa huudossa, että ne ovat useasta paikasta loppu, koska kysyntä vain on niin suurta. 


Sain alkusyksystä Ruohonjuurelta testiin Bybin suosittuja boostereita ja olinkin aika innoissani niitä testaamassa! Niin paljon hyvää olin niistä ennakkoon jo lukenut. Ja täytyy sanoa, että pettyä ei tarvinnut. Setistä löytyi mansikka-, mustikka- ja buritiboosteri.


Blueberry Booster lupaa taistella sinisen valon iholle aiheuttamia haittoja vastaan ja se kirkastaa ihoa silminnähden. Tuote on 100% kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä, joka valmistetaan mehuteollisuudesta ylijääneistä mustikansiemenistä. Boosteri sisältää runsaasti omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka suojaavat ja vahvistavat ihoa. Se sisältää myös A-vitamiinia, joka kirkastaa ja stimuloi ihon kollageenituotantoa. 

Itseasiassa mustikkaboosteri vakuutti niin, että kirjoitinkin siitä aiemmin jo aivan oman postauksensa. Postauksen pääset lukemaan tästä linkistä. Strawberry Booster on nimensämukaisesti kylmäpuristettua mansikansiemenöljyä. Öljyssä on vieno mansikkainen tuoksu, joka on tosi kiva! Mansikkaboosterista hyötyy erityisesti kuivan ja kiristävän ihon omaava, sillä se pehmentää ja parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Antioksidanttinen mansikkaöljy sisältää rutkasti omega-rasvahappoja, ja se sopii myös epäpuhtaalle iholle, sillä öljy ei tuki ihoa. Mansikansiemenöljy sisältää mm. ellagiinihappoa, joka on tunnettu esimerkiksi haitallisten solujen kasvun ehkäisyssä. Tämä syöpätutkijoillekkin tuttu antioksidantti myös suojaa ja ravitsee ihoa.Buriti Booster on, yllätys yllätys, buritiöljyä, joka valmistetaan Buriti-puun hedelmistä. Tämä on näistä kolmesta selkeästi koostumukseltaan paksuin. Buritiöljy ei kuitenkaan jätä ihoa lähmäisen rasvaiseksi, vaan imeytyy edelleen hyvin. Öljy on voimakkaan oranssia ja tuoksultaan hyvin mieto, lähes tuoksuton. Buriti Boosterissa on kuitenkin yksi seikka, joka kannattaa ottaa huomioon. Tuote saattaa johtaa pienoiseen ihokatastrofiin, mikäli ihosi tukkeutuu helposti. Buritiöljyn komedogeenisyys (komedogeeninen= saattaa tukkia ihohuokosia ja aiheuttaa epäpuhtauksia) on 2/5. Buritiöljy sisältää runsaasti oleiinihappoa, joka etenkin rasvaisella iholla saattaa aiheuttaa tukkeutumista ja johtaa epäpuhtauksien syntyyn. Siksi buritiöljyä suositellaankin vain lähinnä kuivalle iholle. 

Bybi Beautyn valikoimasta löytyy myös super suosittu Bakuchiol Booster, joka on luonnollinen korvike tehokkaalle retinolille. Tätä kyseistä purnukkaa on hehkutettu NIIN paljon, että aion ehdottomasti testata sen myös itse. Bakuchiol Booster sisältää luonnollista bakuchiolin öljyä sekä skvalaania, ja se sopii erinomaisesti ikääntymisen merkkejä torjumaan.


Boosterit ovat kätevä lisä omaan ihonhoitorutiiniin. Niillä ei ole tarkoitus varsinaisesti korvata mitään jo käytössä olevaa tuotetta, vaan tuoda lisää tehoa omaan ihonhoitoon. Voit lisätä boosteria esimerkiksi pari tippaa käyttämääsi seerumiin tai kasvovoiteeseen, tai toki käyttää iholle myös ihan sellaisenaan. Vaikka boosterit ovat öljyjä, eivät ne ole lainkaan paksuja tai raskaita tuntumaltaan. Öljyt imeytyvät ihoon niin hyvin, että niitä voi mielestäni oikein hyvin käyttää tipan myös päivävoiteen joukossa. Sellaisenaan en kuitenkaan boostereita iholle aamuisin käyttäisi, ainakaan jos on kovin kiire. Purkkien pieni koko saattaa hämätä, mutta tuotteet ovat todella riittoisia, sillä tarvitset niitä vain tipan tai pari saadaksesi täyden tehon aineesta. Jokainen näistä kokeilemistani boostereista sekoittuu vaivatta voiteeseen tai seerumiin. Boosterit on pakattu super söpöihin ja helppokäyttöisiin pipettipulloihin. Pakkausdesign on kyllä näissä aivan ihana, vaikka en mikään varsinainen pastellivärien fani olekkaan. Purkkien söpöä ilmettä ei ole kuitenkaan vedetty överiksi, vaan ne ovat edelleen tyylikkäitä.

Bybi Beautyn boosterit ovat hyvä, luonnollinen lisä omaan ihonhoitorutiiniin, eikä tuotteiden hinnatkaan päätä huimaa! Boostereita voit ostaa esimerkiksi Ruohonjuuresta, laitan suorat linkit tuotteisiin postauksen loppuun.

Onko Bybi Beauty tuttu? Oletko jo kokeillut super ihania boostereita?

Linkit postauksessa mainittuihin tuotteisiin:

Blueberry Booster 

Strawberry Booster 

Buriti Booster

2 kommenttia

 1. Bybin tuotteet on ihania ja rakastan noita purkkeja. Haluaisin hyllylle koko värisuoran 😁
  Mulla on käytössä mansikkaboosteri ja olen kyllä tykännyt siitä näin talvella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, noi on just sellasia, että mielellään vois olla kaikki esillä ja oikein näkösällä vielä. :D Mansikka on kyllä myös ihana!

   Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!