Testissä Essencen The Dip Eyeliner

Jotkut blogia seuranneet saattavat muistaa, että rakastan halpoja ja laadukkaita eyelinereita ihan super paljon. Miss Beauty Londonin kolmen euron lineria olenkin jo hehkuttanut tässä aiemmassa postauksessa. Omassa käytössä nestemäistä eyelineria kuluu niin paljon, etten halua maksaa sellaisesta kovin suuria summia, etenkin kun nykyään saa oikeasti niin hyviä vain muutamilla euroilla. 


Pahoittelut kehnosta kuvanlaadusta, olematon luonnonvalo ei oikein edistä blogikuvien ottamista. :/ 

 Viimeksi kun olin uutta lineria vailla, päätin suunnata vaihteeksi Essencen hyllylle. Essenceltä löytyy nimittäin todella laadukkaita meikkejä pikkurahalla! Erityisesti tykkään merkin luomiväreistä, kynsilakoista ja ripsiväreistä. Muistelisin, että olisin joskus aiemmin kokeillut jotain Essencen nestemäistä eyelineria, mutta se ei olisi jäänyt mitenkään erityisesti mieleen. Brändin tuotevalikoima uudistuu kuitenkin sellaista vauhtia, että ajattelin kurkata josko heillä olisi valikoimissa jotain uutta. En tiedä onko tämä The Dip Eyeliner todellisuudessa edes kovin uusi tuote, mutta itse en ole sitä koskaan aiemmin kokeillut.

Essencen The Dip Eyeliner (waterproof) on todella hyvä haastaja Miss Beauty Londonin super hyvälle eyelinerille. Linerin sivellin on tarpeeksi jämäkkä ja todella terävä, joten tällä onnistuu tarkimmatkin rajaukset. Väri levittyy hyvin jo yhdellä vedolla ja se on mustaa. Liian vetinen koostumus jättää värin usein hyvin hailakaksi ja läpikuultavaksi, jolloin sitä joutuu kerrostamaan useamman kerroksen.Vedenkestävän eyelinerin poistaminen on usein yhtä tuskaa, mutta tämä lähti kyllä näppärästi The Body Shopin öljypuhdistusaineella. Ei tarvinut hangata liikaa, vaan väri liukeni hyvin helposti öljyllä pois. 

Vedenkestävyyskin tuli testattua, kun kauppaan kävellessä oli kunnon syyssade ja sateenvarjo unohtunut kotiin. :D Lineri pysyi nätisti koko matkan, joten tämä kyllä kestää tuulet ja tuiskut. Essencen The Dip Eyeliner maksoi meidän Tokmannilla 3,09 euroa, että halapaa on! Eyeliner on laadukas, kestävä, musta ja terävä, eli kaikkea sitä mitä rajausväriltäni toivon. Todellakin hintansa väärti, enkä edelleenkään ymmärrä miten nämä maksavat näin vähän. Essencen eyeliner päihittää monta kalliimman merkin rajausväriä mennen tullen.Käytätkö Essencen meikkejä? Mitkä ovat sinun suosikkeja?

2 kommenttia

  1. Mulla on ollut jo pari vuotta luottotuotteena tää eyelineri ja on kyllä ihan mahtava tuote ja edullinen! Essencen my must have luomivärit on kanssa toinen suosikki, tosi pigmenttisiä ja upeita värejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuita luomivärejä käytän ite myös, tykkään super paljon. :) Pigmenttisyys tosiaan on parempi kuin monissa huomattavasti kalliimmissakin!

      Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!