Ihmeaine mustapäitä vastaan

*tuote saatu Kokoskin.fi

Nyt kuulolle jokainen mustapäiden ja muiden ihon röpelöiden kanssa taisteleva henkilö!

Minulla on kertynyt mustapäitä nenään niin kauan kuin muistan. Ja ne on, tiedättekö, sellaisia ikuisuus-mustapäitä. Sellaisia mitkä ei lähde dynamiitillakaan pois. Tai jos lähtee, niin hetken päästä tilalla on uusi. Mustapäitä kun ei oikein viitsi hirveästi puristellakaan, koska sen jälkeen nenä hehkuu iloisen punaisena pitkään. Nämä pienet penteleet ovat nimittäin todella tiukassa, ja siksi olinkin jo luopunut toivosta ja tyytynyt kohtalooni elää ikuisessa liitossa mustapäiden kanssa.Erilaiset mustapäälaput ovat kovin suosittuja ja olen itsekin niitä kokeillut. Niillä ongelma korjaantuu ehkä hetkeksi, mutta pitkäkestoisesta avusta ei voida puhua. Juttu on nimittäin se, että haluan tuotteen jolla mustapäät myös pysyvät pois.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.

Sain ilokseni Kokoskin- verkkokaupalta muutaman tuotteen testiin. Ajattelin tehdä tuotteista yhteisen postauksen, mutta tämä ihmeaine ansaitsee omansa. Kyseessä on mikäs muukaan, kuin COSRX BHA Blackhead Power Liquid. Varmasti monelle korealaisen kosmetiikan ystävälle tuttu tuote, ja itseasiassa itsekin olin kyllä putelia netissä tutkaillut. Olin kuitenkin niin skeptinen, etten tullut tuotetta koskaan hankkineeksi. Mikä yllätys, kun aine löytyi paketista!Huomasin vain viikon käytön jälkeen, että mustapäät olivat silminnähden vähentyneet. Ihan ihmeellistä oikeasti, koska niin pitkään olen kokeillut kaiken maailman vippaskonsteja. 

Kyseessä on siis hoitoneste, joka sisältää 4% luonnollisia ihoa kuorivia BHA-happoja (Beta Hydroxy Acid). BHA-hapot ovat siitä käteviä, että ne pääsevät kuorimaan myös ihohuokosten sisältä, jolloin ne ehkäisevät epäpuhtauksien ja mustapäiden syntyä tehokkaasti. Ne kuorivat ihoa hellävaraisesti tehden siitä kirkkaan ja pehmeän.

Tuotteen INCI-listalla ykkösenä on pajunkuoriuute, joka on luonnollinen BHA-hapon lähde. Hoitoneste sisältää myös hehkutettua niasiiniamidia (B3-vitamiini), joka toimii ihon epäpuhtauksia ja tukkeumia vastaan.Koostumukseltaan hoitoneste on hieman paksumpaa kuin vesi. Sitä on helppo levittää myös käsin. En tykkää käyttää vanulappuja, koska tuotetta menee lapussa hukkaan. Neste imeytyy ihoon todella hyvin, aivan hetkessä. Se ei myöskään tunnu iholla miltään. Odotin vähintään jotain pientä kihelmöintiä, mutta omalla ihollani ei ainakaan ilmennyt mitään tuntemuksia. Iholla ei myöskään ilmennyt punoitusta, jota AHA-happoja sisältävät tuotteet usein aiheuttavat. Tuotteen ihotuntuma on todella miellyttävä. 

Hoitoneste suositellaan levittämään iholle heti ensimmäisenä tuotteena puhdistuksen jälkeen. Nesteen tulisi antaa mielellään vaikuttaa noin 20 minuuttia ennen muiden tuotteiden lisäämistä, jotta se saa rauhassa tehdä töitään.

Tämä ei siis ole kiireisten iltojen tuote. Alkuun hoitonestettä suositellaan käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Kun iho on tottunut, niin tuotetta voi käyttää useammin. Itse käytän Power Liquidia 2-4 iltana viikossa, riippuen ihon kunnosta. Usein käytän nestettä vain ongelma-alueella, hyvin harvoin koko kasvoilla.


En yhtään ihmettele, että tuote on maailmalla super suosittu. Power Liquid ei vain poista mustapäitä, vaan se todella ehkäisee niiden syntymistä. Näin kosmetiikan kuuluukin toimia. COSRX BHA Blackhead Power Liquid on loistava ihonhoidon erikoistuote, joka jää ehdottomasti käyttöön.

Hoitoneste löytyy Kokoskin-verkkokaupasta hintaan 26,90 €. Todellakin hintansa väärti oleva puteli, sillä neste on myös ihan älyttömän riittoisaa. Sitä tarvitsee kerralla todella pienen määrän, koska se levittyy iholle kuin itsestään. Suosittelen lämmöllä kaikille mustapäiden tai muiden epäpuhtauksien kanssa kamppaileville. Tuotteen näät tästä linkistä. 


Tuote sopii myös vegaaneille. Mikäli muuten suosit nimenomaan vegaanikosmetiikkaa, on Kokoskinillä oma kategoria vegaanituotteille!

Onko sinulla kokemuksia kyseisestä tuotteesta?

4 kommenttia

 1. Täytyy ostaa tää testiin ihan ehdottomasti! Mulla ei muuten epäpuhtauksia ole iholla juuri koskaan, mutta mustapäät on ja pysyy nenässä ja leuassa. Ihan sama kuinka paljon niitä yrittää itse puristaa tai käydä kosmetologilla ihonpuhdistuksessa - ne pirulaiset on hetken päästä tulleet taas takaisin :D Kiitos siis vinkistä, tämä täytyy ehdottomasti hankkia, josko itsekin saisin edes vähän vähennettyä noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on tuntunut olevan kyllä ikuinen riesa, teki mitä teki. :D Kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla. Tuskin se kaikkia mustiksia ikiajoiksi pois vie, mutta suunta on ainakin hyvä. Toivottavasti toimii sulla myös, jos päädyt kokeilemaan. :)

   Poista
 2. Hei vitsi kiitos vinkistä! Tämä täytyykin kyllä itselle hommata sillä mulla on ihan sama juttu noiden mustapäiden kanssa. Jonkin verran olen saanut niitä vähennettyä Maybeauty mustapäälaastareilla mutta eihän sillä toki kaikkia saa pois. Jos tämä oikeasti auttaa niin ei ole kyllä paha hinta todellakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tuskan! En usko että mikään aine vie täydellisesti kaikkia mustapäitä ikiajoiksi, mutta tämä on kyllä erittäin hyvä apu. :) Ensimmäinen tuote omassa käytössä, jolla oikeasti on saanut mustapäät merkittävästi vähentymään.

   Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!