Waterclouds - Skandinaavista hiustenhoitoa

*tuotteet saatu

Sain joku aika sitten pretty.fi verkkokaupasta Watercloudsin hiustuotteita testiin. Waterclouds on hiusalan ammattilaisten kesken kehitetty Ruotsalainen hiustenhoitosarja, jonka tuotteisiin ihastuin heti. Etenkin sarjan hiusöljy ja hopeashampoo ihastutti, mutta niistä lisää kohta. Sarja on kehitetty ajatellen erityisesti pohjoismaista hiuslaatua ja sen tarpeita. Antaa siis talven viiman ja tuiverruksen tulla vaan!

Waterclouds saa ison plussan siitä, että heidän pakkaukset valmistetaan biohajoavasta muovista. Pakkaukset ovat muutenkin ihanan piristäviä ulkoasultaan! Raaka-aineet tuotteisiin on huolella valittu ja brändi panostaa lähituotantoon. Waterclouds on laadukas ja ympäristöystävällisempi hiustenhoitosarja, jota voin lämmöllä suositella.


Tuotteiden laatu oikeasti yllätti minut. Oma hiuslaatuni on nimittäin kovia kokenut ja nirso tuotteiden suhteen. Ehkä jopa vaikeinta itselleni on löytää ne oikeasti hyvin sopivat hiustuotteet. Sellaiset, joiden jälkeen hiukset eivät ole kuivaa koppuraa, vaan oikeasti hoidetun tuntuiset. Hiustuotteita testatessa minulla ei koskaan ole suuria odotuksia, joten oli todella mukava yllättyä näin positiivisesti.

Heti ensimmäisenä iltana testasin sarjan Violet Silver hopeashampoota ja olin ihan myyty. Minulla on puoliksi valkoiset/hopeiset hiukset ja hopeashampoota siis luonnollisesti kuluu erittäin paljon. Olen jotenkin ajatellut, että hopeashampoon kuuluu kuivattaa hiuksia aina, edes vähän. Olen kokeillut monia kehuttuja merkkejä, mutta aina hiukset ovat jääneet kuivahkoiksi ja vaatineet vähintään litran hoitoainetta. Watercloudsin shampoo ei kuitenkaan kuivattanut hiuksiani lainkaan. Tämä jää ehdottomasti käyttöön.

Shampoossa on myös todella hyvä teho sävyn taittamiseen. Vaalea hius pysyy kylmän vaaleana, ilman keltaisia vivahteita. Tuoksu tuotteessa on aika olematon, mutta ei haittaa! Shampoo sisältää mm. laventelia ja kosteutta sitovaa B5 provitamiinia. Hiukset puhdistuvat tehokkaasti ja niistä tulee helpommin hallittavat. Hopeashampoot usein ovatkin pesuteholtaan hyviä.

Shampoon löydät tästä linkistä. Linkin takaa löytyy myös hyvä ennen ja jälkeen-kuva, jota itse en älynnyt ottaa.


Sarjassa on myös Violet Silver hopeahoitoaine, joka on hyvä lisä shampoon kanssa käytettäväksi. Hoitoaine on todella syvän violettia, kuten shampookin. Tuotteet eivät kuitenkaan värjää hiusta violetiksi, vaikka testimielessä annoinkin niiden vaikuttaa yli suositellun vaikutusajan. Jos haluaa hieman kevyemmän sävyn taiton, voi hopeahoitoaineen sekoittaa tavalliseen hoitoaineeseen.

Sävyä oli hankala saada toistumaan samanlaisena kuvassa, todellinen sävy on syvä violetti. Kuvassa kuitenkin näkyy hieman, miten kauniisti hoitoaine "kimaltelee".
Watercloudsin shampoita ja hoitoaineita saa muuten myös isoissa litran pulloissa, joka on todella hyvä juttu siinä vaiheessa kun on löytänyt omat suosikkinsa. 

Hopeahoitoaineen voit kurkata tästä linkistä. 


Watercloudsin Divine Miracle Oil on maailman ihanimman tuoksuinen hiusöljy. Aikoinaan kun olin teini, muistan käyttäneeni Yves Rocherin Monoï de Tahiti- vartaloöljyä, koska siinä oli maailman ihanin tuoksu. Mielestäni Divine Miracle Oil tuoksuu hyvin samanlaiselle! Öljy on sekoitus mm. argan-, macadamia- ja tyrniöljyjä. Inhoan öljyjä, jotka jättävät hiuksiin rasvaisen tunnun. Watercloudsin hiusöljy imeytyy hiuksiin nopeasti ja hyvin. Hiukset jäävät ihanan pehmeiksi ja silkkisen sileiksi. Käytän tätä muutaman kerran viikossa pehmittämään kuivia latvoja. 

Divine Miracle Oil löytyy tämän linkin takaa. 


Intensive Repair Treatment on hiuksiin jätettävä hoitosuihke käsitellyille hiuksille, joka tuoksuu myös aivan jumalaisen hyvälle. Suihke sisältää mm. lakka- ja macadamiaöljyä. Tuote on oikea monitoimisuihke hiusten moniin ongelmiin. Sen luvataan mm. hoitavan vaurioituneita ja kuivia hiuksia, tuovan kiiltoa ja poistavan pörröisyyttä, luovan suojaavan pinnan ulkopuolelta tulevia rasituksia vastaan, antavan lämpösuojaa, suojaavan hiusväriä sekä antavan UV-suojaa. Suihke sisältää rutkasti antioksidantteja ja E-vitamiinia. Tykkään hiuksiin jätettävistä hoitosuihkeista, koska niillä saa helppoa hoitoa hiuksille vaikka kiireessä. 

Intensive Repair Treatment suihke löytyy tämän linkin takaa. 


Paketissa oli myös kuivan/ongelmaisen päänahan hoitoon tarkoitettu Climbazole Tonic hoitoneste, jonka otin testatakseni sen miehelläni. Tajusin vasta paketin saatuani, että aine sisältää mentolia joka ei miehelleni sovi. Tuote siis jää odottamaan joko oman päänahkani kuivumista, tai toista testihenkilöä.

Mielestäni hinta-laatusuhde on tuotteissa enemmän kuin kohdallaan. Watercloudsin tuotteita selaillessa löytyy vielä paljon sellaisia mitä haluan ehdottomasti kokeilla! Erityistä kiinnostusta herättää Repair Argan Oil Serum, Repair Hairmask sekä Repair Hairbutter. Minua kiinnostaa suunnattoman paljon kaikki hiuksille tarkoitetut super tehoaineet, joilla saadaan kuivahtaneisiin karvoihin eloa. :D

Nyt voit testata Watercloudsin tuotteita hieman normaalia edullisempaan hintaan! Koodilla INSPIRATIONBEAUTY saat pretty.fi verkkokaupasta 5 euron alennuksen Waterclouds tuotteista. Koodi on voimassa lokakuun loppuun saakka.

Onko Waterclouds sinulle entuudestaan tuttu merkki?Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!