Esittelyssä kotimainen SAÉ Nordic

Olen tainnut täällä blogin puolellakin mainita jännittävistä työkuvioista kerran jos toisenkin. Nyt voin vihdoin puhua asiasta julkisesti ja niin paljon kuin huvittaa! Minulla on ystäväni (ja yhtiökumppanini) kanssa uunituore yritys ja tällä viikolla saimme vihdoin verkkokaupan auki. Muutamia pitkiä päiviä olen saanutkin sen parissa viettää... :D

SAÉ Nordic on villi unelma, joka on vaatinut meiltä hurjan määrän työtunteja, älyttömästi rohkeutta sekä valtavan määrän uusien asioiden oppimista. Meidän yritys valmistaa käsityönä pienissä erissä metsän tuoksuisia soijavahakynttilöitä sekä luonnollisia kosmetiikkatuotteita, vain puhtaista ja huolella valituista raaka-aineista. SAÉ Nordicin suurin inspiraation lähde on pohjoinen luonto ja sen puhtaus. Meille tärkeää on laadukas ja huolella tehty tuote, jonka takana voimme reilusti seistä. Tuemme mielellämme myös muita suomalaisia pienyrittäjiä esimerkiksi raaka-ainehankinnoissa, koska uskomme, että yhdessä tekemällä ja toisia tukemalla jokainen pääsee pidemmälle. Valikoimastamme löytyy kolme eri tuoksuista soijavahakynttilää sekä yksi tuoksuton. Midsummer Woods vie ajatukset vehreään metsään männyn, bergamotin sekä pihkaisen frankinsensin voimin. Forest Magicissä tuoksuu voimakas mustakuusi ja patsuli. Black Tar kynttilässä taas yhdistyy aidon tervan ja patsulin tuoksut. Voin kertoa, että nämä kaikki ovat kyllä todella ihania! Eteeriset öljyt arveluttavat monia, ja siksi olemme valinneet SAÉ Nordicin kynttilöihin korkealaatuiset ja vastuullisesti tuotetut öljyt, joissa tuoksuu aito luonto. Savipohjaisia kasvonaamiojauheita meillä on valikoimassa tällä hetkellä kolme erilaista. Vaikka itse olenkin tuoksufriikki ja rakastan voimakkaitakin tuoksuja, olemme jättäneet naamioistamme kaikki lisätyt tuoksut ja väriaineet pois. Niissä tuoksuu siis vain raaka-aineiden ominaistuoksut. Detoxifying Algae & Matcha on puhdistava savinaamio, jossa pohjana on vihreä savi. Vihreä savi imee tehokkaasti epäpuhtauksia, korjaa ihovaurioita sekä virkistää ihoa. Levä sisältää runsaasti mineraaleja sekä B12- vitamiinia, ja matcha on erittäin antioksidanttipitoinen raaka-aine. Tuotteissamme on käytetty puhdasta, kemiallisesti käsittelemätöntä savea. Tämä naamio sopii erinomaisen hyvin puhdistamaan rasvaista tai ongelmaista ihoa. Se ei silti ole pelkästään ongelmaihon tuote, vaan sopii kaikille ihotyypeille esimerkiksi kerran viikossa tai kahdessa tehtäväksi tehopuhdistukseksi. Flawless Glow Luxury on ihoa elvyttävä ja ravitseva naamiojauhe. Se saa voimansa punaisesta ja valkoisesta savesta sekä antioksidanttipitoisesta raakakaakaosta. Naamiossa on mukana kuivattua hibiskuksen kukkaa, joka kuorii kuolleet ihosolut tehokkaasti. Jauhetta voi käyttää halutessaan myös vain ihon kuorimiseen. Suklaafanille voin suositella tätä kyseistä tuotetta lämmöllä, se nimittäin tuoksuu aivan uskomattoman hyvälle, sellaiselle lämpimän mausteiselle suklaalle! Wild Berry Nourishing Clay Mask on ravitseva ja rauhoittava kasvonaamio, jossa yhdistyy valkoinen savi, puhdas kaura sekä suomalainen mustikka. Mineraalirikas kaoliinisavi puhdistaa ja kirkastaa ihon. Kaura pehmentää, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sekä se sisältää runsaasti mm. E- vitamiinia ja iholle hyviä rasvahappoja. Mustikka on hyvin antioksidanttipitoinen ja vitamiinirikas, joka myös kuorii ihoa kevyesti.

Naamiojauhetta sekoitetaan veteen, iholle soveltuvaan öljyyn tai vaikka hunajaan ja tahna levitetään puhtaalle iholle vaikuttamaan.Kylpysuoloja voi käyttää ammeen puuttuessa loistavasti myös jalkakylvyssä puhdistamaan ja rentouttamaan väsyneitä jalkoja. Nordic Blossom sekoituksesta löytyy kaoliinin ja himalajansuolan lisäksi suomalaista kanervaa ja puna-apilaa. Tämä tuoksuu ihan kesäiselle niitylle! Forest Breeze sekoituksessa taas on merisuolan lisäksi koivua ja nokkosta. Lämmintä savuisuutta kylpysuolaan tuo Islannissa koivulla savustettu, puhdas merisuola.Pää vilisee jatkuvasti ajatuksia ja ideoita uusista tuotteista, enkä malta odottaa että saadaan homma kunnolla käyntiin! SAÉ Nordicin eteen on tehty todella tiiviisti töitä ja tuntuu hullulta, että tässä se nyt on. Vihdoin ja viimein.

Eikä musta koskaan edes pitänyt tulla yrittäjää. Ajattelin, että se on liian pelottavaa eikä musta kuitenkaan siihen olisi. Saattaa olla, että joidenkin aiemmin elämässä mukana olleiden myrkyllisten ihmisten sanat olivat jääneet hieman takaraivoon kolkuttamaan. Idea SAÉ Nordicista pulpahti päähän hyvin selkeänä, eräänä sateisena syyspäivänä lenkillä ollessa. Idea tuntui houkuttelevalta ja pelottavalta, eli juuri sellaiselta miltä hullut ja isot unelmat usein tuntuvatkin. Sain parhaan mahdollisen kumppanin tälle matkalle mukaan, ja yhdessä me on saatu aikaan tosi hieno kokonaisuus! Eikä tämä matka ole todellakaan ollut helppo. Vuoden aikana on käyty melkoinen tunteiden skaala läpi, ja usein jopa yhden työpäivän aikana saattaa alkuun naurattaa ja hetken päästä itkettää. :D Sisimmässä on kuitenkin kokoajan ollut tunne siitä, että kyllä me oikealla tiellä ollaan.Vaikkei tämä teksti varsinaisesti kovin henkilökohtainen ole, siltä se silti tuntuu. Tuntuu oudolta kirjoittaa tätä, mutta samalla ihana päästä jakamaan tämä itselle tärkeä asia myös blogin puolelle.SAÉ Nordicin verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä. 

Teemme myös mielellämme yhteistyötä esimerkiksi bloggaajien kanssa, ja meihin voi olla yhteydessä somesivujemme kautta tai sähköpostitse asiakaspalvelu@saenordic.com. Meidän Instagramiin pääset tästä linkistä ja facebookiin tästä. Jos haluat tuotteista lisätietoja, niin muhun voi ottaa myös blogin kautta yhteyttä. 

Blogin Instagramissa on muuten arvonta käynnissä, jossa palkintona on SAÉ Nordicin tuotteita, joten ei muuta kuin osallistumaan! Arvontaan pääset tästä linkistä. 

SAÉ Nordicista saa myös mielellään vinkkailla eteenpäin, mikäli sinulla on tuttuja jotka saattaisivat olla kiinnostuneita luonnollisista, kotimaisista tuotteista. :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia

  1. Ooh, varsinkin naamiojauheet kuulostavat hyviltä. Onnea uudelle brändille! ��

    VastaaPoista
  2. Vau, onnittelut ja menestystä yrityksellenne! :) Erityisesti naamiot kuulostaa aivan mahtaville!

    VastaaPoista
  3. Onnea uudelle yritykselle! Tuotteenne vaikuttavat aivan ihanilta ja mahtavaa, että markkinoille on saatu uusi kotimainen ja ekologinen tuotesarja. Ihania tuotekuvia myös! :)

    VastaaPoista

Ajatuksia? Jätä kommentti!