Bybi Blueberry Booster - Sinisen valon haittoja vastaan

*tuote saatu Ruohonjuuri Oy

Kosmetiikkamaailmassa on erityisesti viime aikoina kohistu sinisen valon aiheuttamista haitoista iholle. Sininen valo, eli HEV-valo (High Energy Visible Light) on luonnollista valoa, jota auringonvalon lisäksi heijastaa mm. älylaitteiden ruudut. Sinisen valon on todettu olevan erityisen haitallista silmille ja voivan vaikuttaa mm. unen laatuun, mutta on sillä kohistu olevan vaikutuksia myös ihoon. Sinisen valon kerrotaan heikentävän ihon kuntoa ja altistavan tulehduksille. Tämä onkin mielenkiintoinen väite, johon en ole vielä kovin tarkasti perehtynyt. Aion tutkia asiaa enemmän ja vaikka kirjoittaa aiheesta oman postauksen, mikäli se sattuu kiinnostamaan muitakin. Olen kyllä pistänyt silmälle, että muutamilta merkeiltä on tullut markkinoille tuotteita sinisen valon aiheuttamia haittoja vastaan. Yksi niistä on Bybi Beautyn Blueberry booster.


Bybi Beauty on englantilainen, kahden ihonhoidon ammattilaisen kehittelemä luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja. Brändi nauttii tällä hetkellä suurta suosiota, eikä suotta. Bybin tuotteet ovat oikeasti tehokkaita ja kaiken lisäksi maltillisen hintaisia. Ne eivät sisällä ylimääräisiä täyteaineita, vaan ovat täynnä luonnollisia ja laadukkaita raaka-aineita. Brändi on innovatiivinen, värikäs, mutkaton ja houkutteleva. Kuka voisi vastustaa!


Etenkin Bybin boostereita hehkutetaan siellä täällä, ja väkisinhän hype herätti mielenkiintoni tuotteita kohtaan. Minut on todella helppo saada hypetykseen mukaan, mutten kuitenkaan ryntää suin päin ostoksille, vaan mielelläni tutustun aiheeseen rauhassa ennen ostopäätöstä. Ilokseni sain Ruohonjuurelta testiin muutaman Bybi Beautyn boosterin, joista aion tehdä vielä vertailevan postauksen. Tämä postaus kuitenkin käsittelee vain ja ainoastaan blueberry boosteria, joka minulla on tällä hetkellä käytössä. Tuote on nimittäin super ihana!

Boosterit ovat siitä käteviä, ettei niillä ole välttämättä tarkoitus korvata jotain tiettyä käytössä olevaa tuotetta. Ne on suunniteltu osaksi nykyistä ihonhoitorutiiniasi, ja voit lisätä boosteria tipan tai pari vaikka käyttämääsi seerumiin tai kasvovoiteeseen. Boosterit ovat siis erinomainen keino lisätä hieman ekstraa (nimenomaan boostia) omaan ihonhoitorutiiniin. Tietenkin voit käyttää boosteria kasvoille myös ihan sellaisenaan seerumin tapaan.


Blueberry booster on nimensämukaisesti 100% kylmäpuristettua mustikansiemenöljyä. Mustikka on tunnetusti oikea tehoaine ihonhoidossa, joten tämä kiinnostikin boostereista eniten itseäni.  Vaikka kyse on öljystä, niin kyseessä ei missään nimessä ole paksu, öljyinen öljy, vaan tuote on koostumukseltaan kevyttä ja helposti imeytyvää. Tuoksu tuotteessa on miedon mustikkainen, mielestäni tosi ihana. Sopii varmasti herkällekin nenälle! Öljy sekoittuu voiteeseen ja seerumiin moitteetta. Olen näitä boostereita käyttänyt välillä seerumin joukossa aamuisinkin, silloin kun ei ole ollut kiire meikata. Iltaisin saatan lisätä boosterin iholle ihan sellaisenaan.


Bybin mustikkaboosteri valmistetaan mehuteollisuudelta ylijääneistä mustikansiemenistä. Mahtavaa, että ylijäämää onnistutaan käyttämään näin loistavalla tavalla uusiksi!

Jo viikon käytön jälkeen huomaan ihon olevan pehmeämpi ja kirkkaampi. Boosteri sisältää runsaasti omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka suojaavat ja vahvistavat ihoa. Se sisältää myös A-vitamiinia, joka kirkastaa ja stimuloi ihon kollageenituotantoa. Loistava tuote tuomaan lisätehoja ihonhoitoon etenkin nyt, kun ilmat kylmenevät vauhdilla. Pullo on kooltaan 15 ml, joka voi alkuun vaikuttaa pieneltä. Tuote on kuitenkin todella riittoisaa, sillä et tarvitse sitä kuin tipan pari saadaksesi täyden hyödyn boosterin tehoista.

Bybin Blueberry boosterin voit ostaa Ruohonjuuresta hintaan 21,95 €. Tuotetta voit tutkailla tästä linkistä.  Mustikkaboosteri on hinta-laatusuhteeltaan loistava tuote, joka jää ehdottomasti osaksi ihonhoitorutiiniani. :)

Onko Bybin boosterit tuttuja? Mikä on oma suosikkisi?
Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!