Uutta ilmettä blogiin!

Kaupallinen yhteistyö: Zoner

Perustin tämän blogin vasta aivan hetki sitten, ja onneksi perustin. Rakastan kehitellä uusia projekteja ja minulla on jatkuvasti jotain meneillään. Blogin parissa saan kokoajan opiskella uutta, ja se pitää mielenkiinnon yllä. Pursuavan luovuuden purkaminen on tärkeää, tai muuten tylsistyn aivan totaalisesti.

Myös yksityiskohdat ovat minulle todella tärkeitä.

Bloggerin pitkä osoiterimpsu ei kauhean tyylikäs ole, ja olin iloisesti yllättynyt kun Zonerilta otettiin minuun yhteyttä, ja tarjottiin omaa verkkotunnusta veloituksetta. No todellakin! Nyt blogin osoite on siis simppelisti inspirationbeauty.fi. Olen todella tyytyväinen.


Olen miettinyt verkkotunnusta jo aiemmin, mutta ajattelin sen hommaamisen olevan liian monimutkaista ja vaikeaa. Markkinointiin ja brändäämiseen paljon perehtyneenä tiedän kuitenkin, että tällaiset pieneltä vaikuttavat seikat ovat todella tärkeitä.

Oma verkkotunnus antaa blogille astetta ammattimaisemman ilmeen. On paljon mukavampaa linkata omaa blogia eteenpäin, kun osoite on yksinkertainen ja tyylikäs. Eikä osoitteen vaihtamisesta aiheudu muutakaan harmia, sillä vanhalla bloggerin osoitteella pääsee edelleen perille tälle sivulle. Prosessi oli todella paljon kätevämpi ja nopeampi kuin mitä alkuun ajattelin!

Bloggerin asetuksissa täytyi tehdä pieniä fiksailuja, mutta ei mitään mistä ei Zonerilta saatujen ohjeiden avulla selviäisi. Ohjeita oli helppo noudattaa ja niissä oli selkeästi merkitty mitä täytyy tehdä missäkin vaiheessa. Ja minä en todellakaan ole mikään nero tietoteknisissä asioissa, ja hyvin selvisin.


Jos oma verkkotunnus houkuttelee, voit osoitteessa https://www.zoner.fi/domainhaku/ tsekata onko haluamasi domain vapaana. Ensimmäisen vuoden tilauksen saa nyt puoleen hintaan, joten hommasta ei myöskään hirveästi köyhdy.

Haluan olla blogissani rehellinen, enkä koskaan suosittelisi palvelua tai tuotetta, josta en aidosti pitäisi. Zoneria voin kuitenkin lämpimästi suositella jokaiselle, jota oman verkkotunnuksen hommaaminen kiinnostaa. Palvelu oli hyvää ja viesteihin vastattiin nopeasti. Plussana se, että yritys on kotimainen. :)

Onko oma verkkotunnus mietinnässä, vai oletko sen jo hankkinut?

2 kommenttia

  1. Oi ihanaa, onnea omasta osoitteesta! Mä päivitin myös osoitteen Zonerin kautta ja olis todella tyytyväinen palveluun ja selkeisiin ohjeisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, siis en olis ikinä osannut kuvitella että tää toimenpide voi olla noin helppo ja kivuton. Loistavaa palvelua todellakin. :)

      Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!