Pieni Cocopanda unboxaus

Tein pienen tilauksen Cocopandalle, koska himoitsin niin paljon The Ordinaryn hyaluronihappo seerumia. Ajattelin tehdä pienen "unboxing"- postauksen ja näyttää pari juttua jotka tarttuivat matkaan.


The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 seerumi

The Ordinaryn tuotteet ovat olleet to do- listalla jo hyvän tovin, mutta vasta nyt päädyin hankkimaan niitä itselleni. Olen sellainen tutkiskelija, ja nyhjään mielelläni tuotearvosteluiden parissa ennen kuin ostan tuotteen omaan käyttöön. 

Minulla on tällä hetkellä käytössä Darphinin Perfecting Smoothing seerumi, joka on ollut kyllä ihan tosi hyvä tähän mennessä. Seerumi on kuitenkin aika hinnakas, ja ajattelin säästää sitä pidempään jättämällä sen vain iltakäyttöön, ja ostamalla aamuisin käytettäväksi toisen seerumin. :D Itken nimittäin verta kun tuo super aine loppuu.

The Ordinaryn seerumi sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, ja se lupaa kosteuttaa ihoa sekä pinnalta että syvemmistä kerroksista. Ihon kosteutusta boostamaan on seerumiin lisätty myös B5- vitamiinia. Ihoni kuivuu todella herkästi, ja se onkin oikeastaan ainut asia jota vastaan taistelen, joten hyaluronihappotuotteet ovat kyllä kovassa käytössä. Saa nähdä, iskeekö minuunkin meneillään oleva The Ordinary- hulluus. 

Enkä yhtään siis ihmettele The Ordinary- hulluutta. Tuotteet ovat ihmeellisen edullisia siihen nähden, että ne vilisevät vaikka mitä tehoaineita. Tämä seerumi maksaa Cocopandan verkkokaupassa vain 8,95 euroa.


Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel

Vaikka Korealainen kosmetiikka on tällä hetkellä kovassa suosiossa, en ole itse hirveästi tuotteisiin vielä perehtynyt. Paitsi teoriatasolla tietenkin, heh. Tämä aloe- geeli vilisee niin monissa blogipostauksissa ja kauneusryhmissä, että halusin testata sitä itsekin. Tuote  sisältää nimensä mukaisesti 99% fermentoitua aloe veraa, ja se lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Iltaisin minulla on käytössä tuhdimmat voiteet, joten tämän aloe- geelin aion ottaa päiväkäyttöön. Heti plussaa aivan ihanasta tuoksusta. Tässä on sellainen oikein vehreä tuoksu, tykkään! 

Ilmeisesti tämä aloe-geeli jakaa vahvasti mielipiteitä. Toiset tykkäävät aivan täysillä ja toiset eivät suosittele lainkaan. Ihonhoitotuotteissa pätee kyllä aika hyvin se tosiasia, että  mikä sopii toiselle ei välttämättä käy toisen iholle lainkaan. Parasta siis aina itse kokeilla jos jokin tuote tuntuu houkuttelevan.


Pienenä ekstrana otin mukaan kolme kangasnaamiota, koska noh, niille nyt on aina käyttöä. Misshalta Pure Source cell sheet mask Honey ja Aloe sekä It's Skiniltä Pomegranate sheet mask. Itseasiassa kangasnaamiot ovat sellainen tuoteryhmä, joita voisin helposti ostaa heräteostoksena vaikka kuinka paljon. Ne ovat ihanaa hemmottelua iholle! Viikonloppuisin tykkään hoitaa ihoa oikein pitkän kaavan mukaan ja läträtä tuotteiden kanssa. 


Tässäpä tällainen kevyt pikapostaus. Loppuviikosta julkaisen juttua kasvoöljyistä sekä siitä, miksi sinunkin kannattaa sellaista käyttää! Joten stay tuned. 
2 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! Mulla on ollut ordinary ja myös holika holika aloe Vera geeliä käytössä ja tykkään molemmista kovasti. Plussaa vielä että ovat niin edullisia 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo aloe- geeli on kyllä ensituntumalta tosi kiva. :) Tuo tuoksu on niin ihana, että tekisi mieli lätkiä sitä kokoajan naamaan!

      Poista

Ajatuksia? Jätä kommentti!