Luksuskosmetiikkaa á la Darphin

*tuotteita saatu

Uudet mielenkiintoiset kosmetiikkasarjat ja brändit aiheuttavat usein sellaisen pikkulapsi karkkikaupassa- efektin. Tämä postauksessa esiintyvä merkki saattaa olla monelle kyllä tuttukin, mutta luulen että usealle aivan uusi juttu.

Kyseessähän ei siis todellakaan ole mikään uusi brändi, mutta uusi minulle, koska en ollut tästä koskaan aiemmin kuullutkaan. Kyseessä on ranskalainen Darphin. Suurin syy siihen että olen ollut autuaan tietämätön kyseisestä merkistä lienee se, että Darphin on ollut aiemmin vain kauneushoitoloista saatavilla. Ja minä kun en kovin paljoa ole hoitoloiden penkkejä kuluttanut, niin ei ole ihme että Darphin on jäänyt tuntemattomaksi.

Tämä vartaloöljy tuoksui niin huumaavan hyvälle!
Olin kovin iloinen kun sain sähköpostiin kutsun tulla tutustumaan brändiin paremmin Gumbostrandin Konst & Form taidekeskukselle. Aloinkin heti googlailla että mistäs tässä oikein on kyse, ja into vain kasvoi mitä enemmän brändistä ja tuotteista luin. 

Kyseessä on siis Pierre Darphinin (en ole lainkaan varma taipuuko nimi oikeasti noin, pahoitteluni jos ei) jo 50-luvulla lanseeraama innovatiivinen, kasvien voimaan pohjautuva kosmetiikkasarja. Darphin avasi ensimmäisen kauneushoitolansa Pariisissa vuonna 1958, joten mistään uudesta brändistä ei todellakaan ole kysymys. 


Nyt kuitenkin Darphin on tuonut tuotteensa kauneushoitolamaailmasta Sokoksille ja Emotioneihin, kaikkien saataville. Tuotteita myydään myös Sokoksen verkkokaupassa!

Darphin ei ole täysin luonnollinen kosmetiikkasarja. Heidän tuotteissaan luonnolliset tehoaineet yhdistyvät korkeaan teknologiaan ja näin luovat harmonisen, tehokkaasti vaikuttavan kokonaisuuden. Tuotteiden tehoaineet ovat tarkoin valittuja, ja sovitettu yhteen niin että saadaan oikeasti tuloksia tuovaa kosmetiikkaa.


Itse tuotteista kirjoitan myöhemmin lisää, kunhan olen ensin käyttänyt ja tarkastellut niitä pidempään. Mutta voin jo näin parin päivän käytön jälkeen rehellisesti sanoa sen, että ihoni on todella paljon pehmeämpi ja ravitumman oloinen. Innolla jään odottamaan mitä pidempiaikainen käyttö tuo tullessaan!

Mullahan on siis ajoittain hieman ongelmallinen naama, joka tarvitsee selkeästi tehokkaita tuotteita. Marketin halpis kosteusvoide, jonka hätäpäissään Prisma reissulla nappaa kärryyn, ei ihan tunnu enää riittävän. :D Ihoni kärsii herkästi pintakuivuudesta, jolloin se on samea ja eloton. Sellainen nuutunut, tiedättehän. Olen näistä tuotteista todella innoissani, ja odotan Darphinilta paljon. Enkä hetkeäkään epäile etteikö tuotteet vastaisi odotuksiani.

Saimme kotiläksyksi ottaa testiin kolmivaiheisen ihonhoitorutiinin mukaan saadun tuotekassin tuotteilla. Hoitorutiiniin kuuluu seerumi, öljyeliksiiri sekä hoitovoide.


Iso plussa brändin tuotteissa on tuoksu. You know, olen tuoksufriikki. Tuotteissa on aivan  uskomattoman ihanat, aidon luonnolliset tuoksut. Etenkin öljyeliksiirit, joita saimme tilaisuudessa tuoksutella useita eri vaihtoehtoja, veivät kyllä sydämen. Itse sain mukaani Tangerine- öljyeliksiirin, jossa on virkistävän sitruksinen tuoksu. Rakastan sitä, että ihonhoitorutiinissa on mukana aromaterapeuttinen vaikutus. Se tekee kosmetiikasta vielä enemmän luksusta. Aromaterapia on selkeästi brändin sydän.


Sain mukaani myös Ideal Resource Perfecting Smoothing seerumin, joka kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Oikein tervetullut tuote tähän ikään, kun ensimmäiset ikääntymisen merkit väijyvät nurkan takana. Seerumi lupaa myös supistaa ihohuokosia, joten kyllä kiitos, olen kiinnostunut!

Oman tuotekassini hoitovoide oli Ideal Resource Smoothing Retexturazing Radiance Cream. Voide sopii käytettäväksi aamuin illoin. Vaikka voide tuntuu paksulta, niin se käyttäytyi hyvin myös meikin alla. Meikkivoide levittyi hyvin, kun iho oli selkeästi saanut yön aikana astetta tehokkaampaa hoitoa. Voide on suunnattu normaalille ja kuivalle iholle, ja se lupaa tehdä ihosta sileän, tasaisen ja nuorekkuutta hehkuvan.


Tuotteet on pakattu ylellisiin, painaviin lasipurkkeihin. Tästä brändistä ei kyllä luksusta puutu!

Mutta tosiaan, tuotteista kattavampaa arviota luvassa myöhemmin. Mukaan saatua tuotevihkosta selatessa iskee kyllä hienoinen kosmetiikkahulluus. Tekee mieli kokeilla kaikkea heti nyt! 

Gumbostrandin taidekeskus on kaunis paikka luonnohelmassa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin Kampista. Alkuun teimme pienen taidekierroksen jossa meille esiteltiin nyt meneillään olevan näyttelyn teoksia. Alkumaljana paikallaolijoille tarjottiin aivan ihanaa seljankukkajuomaa, nam! 


Tilaisuus oli lämminhenkinen ja mielestäni brändin ilmeeseen sopiva. Järjestäjät tekivät olon tervetulleeksi ja päivästä jäi todella hyvä fiilis. Oli mahtavaa kuunnella Darphinin väkeä, joista selkeästi paistoi intohimo brändin kosmetiikkaa kohtaan. Rakastan kuunnella ihmisiä, jotka ilolla ja palolla puhuvat heille tärkeästä asiasta. Brändin historiasta ja tuotteista oli kertomassa myös ihastuttava ranskalainen Darphin kouluttaja Chantal Reeves.


Tilaisuudessa oli tarjolla kauden herkkuja ja kuohuvaa, joten kaikinpuolin hemmottelua koko päivä.


Oli todella kiva päästä testailemaan itselle täysin uutta kosmetiikkaa, ja löysinkin heti monta kiinnostavaa tuotetta.

Tuotteita saa siis nyt Sokoksista ja Emotioneista ympäri maan, joten aiemmin vain hoitolamaailmassa pyörinyt Darphin on nyt kaikkien saatavilla. 

Kiitos Party Mood Oy, kun sain olla mukana tilaisuudessa!

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!