Halvalla hyvää: arvostelussa edullinen ja laadukas eyeliner

Voisin maksaa laadukkaasta ja tehokkaasta ihonhoitotuotteesta maltaita, mutta joidenkin meikkituotteiden suhteen olen aika pihi. Eyeliner on yksi, josta en mielelläni maksa kovin montaa euroa, vaikka käytänkin sitä lähes päivittäin! 

Uskon, että siellä ruudun takana on ihmisiä jotka eivät joko halua laittaa kosmetiikkaan suuria summia rahaa, tai joilla ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa kalliita tuotteita. Siksipä ajattelin tehdä tästä huikeasta löydöstä ihan oman postauksen.


Minähän olen varsinainen eyelinerin suurkuluttaja. Rakastan megalomaanisia kissarajauksia ja olen taiteillut niitä naamaani teinistä asti, aika säännöllisesti. Tykkään dramaattisista meikeistä, vaikka toisaalta haluaisin oppia myös tekemään hillittyjä nude-meikkejä. Vaihtelun vuoksi! Nuden meikin tekeminen on muuten yllättävän vaikeaa, jos on tottunut kilometrirajauksiin ja savusilmiin.

Olen kokeillut vuosien aikana lukuisia eyelinereita eri hintaluokista, ja olen lainerini suhteen todella nirso. Sudin pitää olla oikeanlainen, tarpeeksi jämäkkä mutta ei liian kova. Väriä pitää tulla peittävästi heti yhdellä vedolla, ja sen tulee olla mustaa. Ja mikä tärkeintä, siveltimellä pitää saada tarpeeksi tarkkaa jälkeä, jotta terävät kärjet onnistuvat ilman tuskaa ja hampaiden kiristelyä.

Tämä huippuhyvä eyeliner on merkiltään Miss Beauty London. Rajausväriä on saatavana mustana sekä ruskeana. Itse en ruskeaa koskaan käytä, joten siitä en osaa sanoa mitään. Mutta tämä musta on todella mustaa! Ai että, tykkään. Rajaus pysyy hyvin koko päivän ja kestää niin lenkkeilyt kuin treenitkin. Huomiona kuitenkin se, että mikäli silmäsi vuotavat helposti, voi olla että rajaus alkaa karkaamaan. Tämä rajausvärihän ei siis ole vedenkestävä. 

Sivellin on tarkka. Sen avulla onnistuu tehdä todella terävää jälkeä. Pidän myös siitä, että sivellin on tuntumaltaan täydellinen. Ei liian pehmeä, jolloin tarkan jäljen tekeminen olisi vaikeaa. Eikä myöskään liian kova, jolloin se ei vedä mukanaan ohutta silmäluomen ihoa. Väri on sopivan paksua, ei lainkaan vesimäistä lirua.Miss Beauty Londonin eyeliner nousee omalla listallani rajausvärien parhaimmistoon, ehkä jopa top kolmoseen. Ainut miinus jonka keksin, on se, että tätä ei tietääkseni saa vedenkestävänä. Eli jos kaipaat sateen pitävää eyelineria, ei tämä ehkä silloin ole paras valinta.

Muutaman vinkin voisin heittää, sillä tiedän että moni tuskailee eyelinerin käytön kanssa. Niin tylsää kuin se onkin, niin myös tässäkin asiassa harjoittelu tekee mestarin. Eli kannattaa harjoitella paljon, vaikka iltaisin ennen naaman pesemistä. Harjoittelua ei välttämättä kannata jättää siihen hetkeen, kun on aamulla kiire töihin. :D 

Ei myöskään kannata yrittää vetää laineria vain yhdellä viivalla. Suosi pieni pätkä kerrallaan etenemistä. Jos haluat lähes huomaamattoman rajauksen, joka kuitenkin antaa eloa katseeseen, voit töpöttää väriä vain ripsirajaan. Tähän tarkoitukseen sopii kuitenkin ehkä paremmin tussimainen rajauskynä.Silmänrajauksessa hauskaa on se, että voit kokeilla vaikka kuinka monia erilaisia malleja ja tyylejä. Ei ole olemassa yhtä oikeaa, joka vain ja ainoastaan sopii sinun silmille. Kokeile rohkeasti erilaisia ja löydä omat suosikkityylisi!Miss Beauty Londonia saa ainakin Prismoista, sekä joistain S-marketeista. Eyelinerin hinta on Prismassa 2,98 euroa, eli halpaa kuin makkara. Valikoimaa kyseisellä merkillä on vaikka millä mitalla, ja kiinnostaisi kyllä kokeilla muitakin tuotteita. :)

Onko Miss Beauty London sinulle tuttu merkki?

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!