Tavoitteena tasainen ja heleä iho: Kaksi loistavaa tuotetta meikkipohjan piristämiseksi

Meikissä mulle tärkeintä on ehdottomasti hyvä pohja. Meikkipohjan saa näyttämään hyvältä kun iho on oikeanlaisilla tuotteilla hoidettu, tasainen ja kuulas. Noh, tällä hetkellä ei todellakaan ole. En ole vieläkään löytänyt esimerkiksi kasvovoidetta, joka olisi maailman paras silloin kun iho kuivuu, sekä on muutenkin ankea ja eloton. Vinkkejä otetaan vastaan!

Kuultoa kasvoille tuova tuote on tärkeä, koska sillä saa kasvot heräämään eloon. Tykkään enemmän nestemäisistä kuultotuotteista, kuin puuterisista. Etenkin kuivalla iholla nestemäinen yksinkertaisesti näyttää paremmalta.

Ja sitten ihohuokoset... Omalla ihollani on joskus enemmän ja joskus vähemmän näkyviä ihohuokosia, joten primeri on todellakin tarpeen. En käytä pohjustusvoidetta joka päivä, vaan vähän fiiliksen mukaan. 

Haluan esitellä nyt kaksi aivan loppumaisillaan olevaa tuotetta, joista olen tykännyt todella paljon. Ihohuokoset tehokkaasti selättävä primeri

Urban Decayn Optical Illusion primer on samettisen pehmeää, ja levittyy iholle kuin itsestään. Pohjustusvoide sopii kuivuuteenkin taipuvaiselle iholle, mutta luulen että kovin rasvaisella iholla se ei toimi välttämättä niin hyvin. Onko jollain kokemusta? Urban Decaylta löytyykin rasvaiselle iholle erityisesti suunniteltu De- Slick Complexion primer. 


Optical Illusion primer tasoittaa ihohuokoset sekä pienet juonteet ja rypyt. Pohjustusvoide levitetään aina iholle ennen meikkivoidetta tai puuteria.

Tuotteen kuvauksessa luvataan meikkivoiteen levittyvän ja pysyvän paremmin. Olen samaa mieltä siitä, että meikin levittyvyys paranee kun alla on hyvä primeri, mutta pysyvyydestä en osaa sanoa juuta enkä jaata. En ole tehnyt asiasta mitään havaintoa, tosin omalla iholla meikkivoiteet yleensä pysyvät ihan ok hyvänä koko päivän ilman pohjustustakin.


Primerissa on hoitavina ainesosina ruusunmarjaa ja argan-öljyä, sekä E- vitamiinia. Tuote on heleän vaaleanpunaista ja lähes tuoksutonta. Voide levittyy kasvoille todella helposti jättäen ihon mattapintaiseksi ja sileäksi. 

Tyylikkäästä pakkauksesta saa aina plussaa, ja tämä kyseinen puteli miellyttää omaa, visuaalisesti vaativaa, silmääni. Ja mikä parasta! Kerrankin pumppupullo josta oikeasti saa kaiken tavaran ulos. Raivostuttaa pakkaukset joihin jää 30 % tuotetta muhimaan, etkä saa sitä ulos räjäyttämättä purkkia. 


Optical Illusion on oikein varteenotettava primeri-ehdokas etenkin heille, jotka taistelevat ihohuokosten tai juonteiden kanssa. Ostaisin uudelleen, ehdottomasti. Eipä tuosta omasta purkista enää kovin montaa kertaa tirauta. :(

Urban Decayn primeria myy ainakin Sokos, jossa sen hinta on noin 37 euroa (28 ml). Lookfantasticilta tilatessa hinta on noin 28 euroa. Purkki on todella riittoisa, väittäisin että vuoden päivät ainakin olen tuosta voidetta naamaani levitellyt. Mutta tosiaan, en päivittäin primeria käytä.

Heleyttä kasvoille tuovat valotipat

Toinen viime aikojen suosikkituote on The Body Shopin Drops of Glow valotipat. Kevyet, nestemäiset tipat tuovat kuultoa poskipäille, nenänvarteen ja kulmiin. Tippoja voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen, jolloin saa kuultavamman meikkipohjan. 


Itse tykkään enemmän luonnollista kuultoa antavista tuotteista, ja tällä saa juuri oikeanlaista hohtoa. Kevyen, mutta silti huomattavan. 

Kuultovoide on ohutta, mutta ei lainkaan vesimäistä lirua. Sitä on helppo levittää, eikä se rullaa meikkivoidettakaan alta pois, ainakaan omalla ihollani. Tuotetta voi myös hieman kerrostaa, jos haluaa voimakkaampaa hohdetta. Tällä tuotteella ei kuitenkaan mitään super säihkettä saa. Tykkään käyttää tätä hieman myös silmien sisänurkissa antamassa valoa. 


Miinusta tuote saa pakkauksesta, sillä tämä on taas niitä purkkeja joihin tuotteen jämät jäävät muhimaan... :D Argh! Pipetillä on kuitenkin helppo annostella tuotetta sopiva määrä.


Ostaisin uudelleen, vaikka minua myös hieman kutkuttaa ajatus Lumenen vastaavasta tuotteesta. Katsellaan!

Kuultovoiteen hinta The Body Shopin sivuilla on noin 17 euroa.

Jos tiedät maailman parhaimman primerin, niin kerro ihmeessä kommenteissa! Olen utelias kokeilemaan uusia tuotteita, vaikka UD:n primeri onkin tosi hyvä.

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!