Sokeria iholle: kesän herkullisin vartalonkuorinta

Olen löytänyt uuden rakkauden.  Ja vieläpä ihan vahingossa, nimittäin tuote tuli kaupanpäällisenä erään tilauksen mukana! Kyseessä on Organic Shopin Orange & Sugar body scrub. En ole koskaan oikein ollut vartalokuorintojen fani. Tiedän että kuorinta on tarpeen ja olen sitä kyllä harrastanut aina silloin tällöin, mutta ne kuorinta-aineet on usein vähän meh. Rakeet ovat joko onnettoman pieniä (ei tunnu missään) tai sitten ne sulavat märälle iholle heti. Käytettyjä kahvinporoja olen joskus sekoittanut esimerkiksi oliivi- tai kookosöljyyn ja kuorinut ihon seoksella, mutta en ole myöskään iholle jäävän kahvintuoksun fani. Pehmeän ihon kyseisellä tahnalla kyllä saa, eli tehossa ei ole valittamista!

Etenkin näin kesäisin auringon kuivattama iho kaipaa pintaverenkierron aktivoimista, joten vartalonkuorinta kannattaa ottaa viikottaiseksi osaksi ihonhoitorutiinia. Samalla pääset eroon sameasta ja elottomasta ihosta, sekä annat kuolleelle ihosolukolle kyytiä. Hoitavat voiteet myös imeytyvät paremmin vartalonkuorinnan jälkeen. Lisäksi jos olet suunnitellut itseruskettavan käyttöä, on kuorinta ehdottoman tärkeää! Näin vältät ikävän näköisen laikukkaan rusketuksen. Muista aina kuorinnan jälkeen rasvata iho huolella. Näin kesällä kannattaa valita kevyempi, vesimäinen kosteusvoide. 

Organic Shopin Orange & Sugar vartalonkuorinta on ihanan aromaterapeuttinen hemmotteluhetki kuuman suihkun tai kylvyn lomassa. Kuorinnassa on käytetty orgaanista appelsiiniöljyä, joka tuoksuu IHANALLE. Tekee mieli maistaa! Tätä voisi oikeasti nuuhkia ikuisuuden, niin ihanan piristävä ja raikas tuoksu tuotteessa on. Mutta pelkkä hyvä tuoksu ei tietenkään riitä tekemään tuotteesta loistavaa. Organic Shopin vartalonkuorinnat ovat teholtaan myös aivan huippuluokkaa. Kuorinta sisältää runsaasti rouheaa sokeria joka ei sula heti kostealla iholla, vaan tällä voi huoletta kuoria menemään ihan reilulla kädellä. Super pehmeä iho on taattu. Tuote on aika tönkköä, ei lainkaan ärsyttävää lirua joka valuu hetkessä viemäriin. Kuorinta ei jätä pois pestessä ihoa lähmäiseksi tai liukkaaksi, vaan huuhtoutuu pois oikein hyvin. Iho ei tunnu kuorinnan jälkeen lainkaan kuivalta, vaan jää kosteutetun tuntuiseksi. Orange & Sugar vartalonkuorinta tuo arkiseen suihkuhetkeen hieman luksusta. 

Enkä voi käsittää sitä, että näin laadukas tuote ei maksa kuin muutaman hassun euron. Organic Shop on todella edullinen luonnonkosmetiikan sarja, jossa hinta-laatusuhde on kohdallaan. Sarjasta löytyy vartalonkuorintojen lisäksi mm. vartalovoiteita, hiustuotteita, suihkugeelejä ja kasvokuorintoja. Eri tuoksuja sarjalla on todella paljon, ja ne kaikki kuulostaa niin kovin houkuttelevilta. Ginger & Cherry kasvokuorintaa kerkesinkin jo nuuhkaista Sokoksella, ja tuoksu oli tässäkin niin uskomattoman hyvä että täytyy ottaa ihan sen vuoksi kokeiluun! :D 

Organic Shop on virolainen luonnonkosmetiikan merkki, ja tuotteilla on Cosmos Natural- ja BDIH- sertifikaatteja. Kaiken hyvän lisäksi merkin pakkaukset ovat todella houkuttelevia, ja tuovat mieleen jonkun syötävän herkun. Tuotteet ovat namia niin kropalle kuin mielellekkin. Vahva suositus! Organic Shopin tuotteita myy ainakin Sokos, Stockmann ja House of Organic.

Mitkä ovat omat lempparisi Organic Shopilta?

INCI: Sucrose (sugar), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil * (organic orange oil), Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, Limonene, CI 77492, CI 77491. *Luomuviljelty


Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!