Kosmetiikan wishlist: mikä tällä hetkellä kiinnostaa?

Minusta on ihanaa jatkuvasti tutkia kosmetiikkamarkkinoita ja etsiä uusia mielenkiintoisia tuotteita. Rupesin pohtimaan, että mitkä tuotteet tällä hetkellä todella kuuluvat kosmetiikan toivelistalleni, ja ajattelin kirjoittaa siitä oman postauksen. Katsotaan kuinka monta näistä todellisuudessa päätyy kokeiluun asti. Tuotteiden etukäteen tutkiskelu ja hypistely on ehkä parasta ikinä! :D

Ensimmäinen juttu ei ole kosmetiikkaa itsessään, vaan laite ihonpuhdistukseen. Mikäpä muukaan kuin FOREO LUNA 3 kasvoharja! Jotenkin koko Foreo- buumi on mennyt minulta ihan ohi, mutta nyt asiaa enemmän tutkittuani villiinnyin laitteesta itsekkin. Foreo tekee ihonpuhdistuksesta tehokkaampaa T-sonic värähtelyn avulla. Samalla kasvot saavat myös rentouttavan hieronnan. Laitteessa on pehmeitä silikoniharjaksia jotka mukailevat ihon pintaa, ja voimakkuuttakin voi säätää omalle iholle sopivaksi. Tämä kuulostaa juuri sellaiselta vekottimelta jolla saa nostettua ihonhoidon ihan uudelle levelille, haluan!! Onko Foreo sinulla käytössä?

Löytyy täältä: https://eleven.fi/foreo-luna-3-for-normal-skin
Toinen tuote jonka perään olen haikaillut viime aikoina, on Pixin Glow Tonic. Tätä super suosittua ihmeainetta hehkutetaan ympäri internettiä, joten pakkohan sitä oli itsekkin ottaa selvää että mistä moinen hype. Kyseessä on siis hellästi ihoa kuoriva, glykolihappoa (5%) sisältävä kasvovesi. Tuotteen kehutaan heleyttävän ja kirkastavan ihoa super tehokkaasti, joten tottahan toki kiinnostaa! Kasvovesi ei ole lainkaan kuivattavaa, vaan sisältää kosteuttavia ainesosia, ja mm. rauhoittavaa aloe veraa. Glow Tonic on myös öljytön ja alkoholiton. Nämä AHA-happo tuotteet saattavat aiheuttaa iholla pistelyä ja punoitusta, mutta itse pidän siitä että niiden kanssa vaikutuksen huomaa usein hyvin nopeasti. Ja kuten AHA-happo postauksessa mainitsin, kannattaa happoihin tottumaton iho totuttaa tuotteille pikkuhiljaa.

Löytyy täältä: https://eleven.fi/pixi-glow-tonic

Seuraava tuote toivelistallani on Whamisan Organic Flowers Cleansing Oil- puhdistusöljy. Whamisa on yksi niistä brändeistä jotka kiinnostavat minua todella paljon. Ja koska olen kiinnostunut kasvojen kaksoispuhdistuksesta, haluaisin löytää täydelliset tuotteet puhdistuksen molempiin vaiheisiin. Jotkut kokeilemani puhdistusöljyt ovat olleet niin paksua lähmää, että niitä on ollut vaikea pestä pois. Whamisan öljyn kerrotaan olevan kevyttä, ja sen voi poistaa myös pelkällä vedellä, joten se sopii myös ainoaksi puhdistustuotteeksi.
Löytyy täältä: https://naturalgoodscompany.com/tuote/whamisa-cleansing-oil-150ml/
Whamisalta haluaisin myös Damask Rose Petal Mist- kasvosuihkeen. Tämä on sellainen bonus jota en todellisuudessa edes tähän hetkeen tarvitsisi, mutta olen aivan villinä kaikkeen missä on ruusua. Kasvosuihkeessa on käytettyä pohjana veden sijaan aloe maculata- uutetta, jotta ihonhoidolliset ominaisuudet saadaan maksimoitua. Haluaisin kokeilla miten Whamisan ruususuihke eroaa Flown ruususuihkeesta, johon olen todella tykästynyt.
Löytyy täältä: https://eleven.fi/whamisa-organic-flowers-damask-rose-petal-mist
Listalta löytyy myös yksi parhaista seerumeista jota olen kokeillut. Estée Lauderin Advanced Night Repair (Recovery Complex II) on loisto tuote. Sain tätä pienen testipullon keväällä, ja hullaannuin heti. Seerumin hinta on aika suolainen (noin 115 euroa/ 50 ml), mutta tuolla rahalla saa todella tehokkaasti ihoa uudistavan, kosteuttavan, korjaavan ja heleyttävän tuotteen. Toimii hyvin yöllä, ja myös päivällä meikin alla. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joten se pystyy sitomaan huiman määrän kosteutta iholle. Juonteet tasoittuvat ja iho näyttää muutenkin kauniimmalta. Huikean kosteutta sitovan kykynsä vuoksi seerumi sopii hyvin kaikille ikäryhmille ja ihotyypeille. Pienestä testipullosta käytin seerumia aamuin illoin noin parisen viikkoa, ja vaikutuksen huomasi todella nopeasti. Ah, tämä tuote on kyllä rakkautta!

Löytyy täältä: https://www.sokos.fi/fi/sokos/estee-lauder-advanced-night-repair-synchronized-recovery-complex-ii-seerumi-50-ml


Ja viimeisenä tälle listalle pääsee Inari Midsummer Magic Cleanser – kosteuttava puhdistustuote. Inari Arctic Beauty on myös yksi niistä brändeistä jotka kiinnostaa aivan super paljon. Inarin tuotteet ovat saaneet inspiraationsa Lapin luonnon villeistä raaka-aineista, ja purkit on pakattu täyteen arktisia tehoaineita. Puhdistustuote sisältää mm. puolukan siemenöljyä, ruusujuurta, lakkaa sekä pohjoista lähdevettä. Inari on todellinen suomalaisen luonnonkosmetiikan luksusbrändi, enkä malta odottaa että pääsen itse testaamaan tuotteita.

Löytyy täältä: https://jolie.fi/tuote/inari-midsummer-magic-cleanser-kosteuttava-puhdistustuote/
Herättikö lista mitään ajatuksia? Onko teillä kyseisiä tuotteita käytössä? 
Ps. Linkit eivät ole affiliate-linkkejä, joten en hyödy niiden klikkailusta mitään. Linkit ovat vain helpottamassa jos tuote sattuu kiinnostamaan myös teitä.

Ei kommentteja

Ajatuksia? Jätä kommentti!